Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΣΤΟΝ ΕΤΗΣΙΟ ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΡΗΤΩΝ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ «ΟΙ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΙ»


Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Κρητών Ν.Πιερίας «ΟΙ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΙ», που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14 Μαΐου στην κατάμεστη από κόσμο  αίθουσα εκδηλώσεων «ΠΙΕΡΙΔΑ».



Το κέφι απογείωσαν τόσο οι δεξιοτέχνες κρητικής παραδοσιακής μουσικής του σχήματος των Γιώργη Βρέντζου και Ιάκωβου Πατεράκη, όσο και τα εξαιρετικά τμήματα του συλλόγου, που πρωταγωνίστησαν στο μουσικοχορευτικό μέρος της βραδιάς. 

Αναμνηστική πλακέτα στη διάρκεια της εκδήλωσης απονεμήθηκε στον Γιώργη Βρέντζο για την σημαντική προσφορά του στην κρητική παραδοσιακή μουσική. Παράλληλα, στον Δήμαρχο Κατερίνης Σάββα Χιονίδη απονεμήθηκε μια καλαίσθητη έκδοση(με θέμα την συμβολή των Κρητών στον Μακεδονικό Αγώνα), για την στήριξη που παρέχει στο έργο του συλλόγου.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν εκπρόσωποι τοπικών αρχών, συλλόγων και φορέων.

    
Κων/νος Μανιουδάκης: «Ενεργός υποστήριξη στα δρώμενα από φίλους και μέλη»

Σε σύντομη αναφορά του κατά την έναρξη της εκδήλωσης ο πρόεδρος του Δ.Σ. Κων/νος Μανιουδάκης, αφού έκανε μια συνοπτική αναδρομή στις εκδηλώσεις της περασμένης πολιτιστικής περιόδου αναφέρθηκε στον προγραμματισμό της νέας χρονιάς και ειδικά σε ό,τι αφορά στην συγκεκριμένη εκδήλωση τόνισε:«Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω και δημόσια όλα τα μέλη και τους φίλους μας, για την αθρόα συμμετοχή στην εκδήλωση και γενικότερα για την ενεργό υποστήριξή τους στις δραστηριότητες του Συλλόγου. Μας δίνετε δύναμη να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με μεράκι έχοντας πάντα ως στόχο το καλύτερο για τον τόπο μας και τον σύλλογό μας σε κάθε επίπεδο».