Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Περί Δημοτικού Κολυμβητηρίου ο λόγος !!!

Σε κακά χάλια και παραδωμένο στην τύχη του είναι σήμερα το Δημοτικό μας Κολυμβητήριο στα Καταφυγιώτικα Κατερίνης!
Στο Διαδίκτυο φαίνεται ότι υπάρχει σχετικός Οργανισμός Αθλητικών εγκαταστάσεων όπου ανήκει, με προεδρείο και όλα τα σχετικά αλλά δυστυχώς το έχουν ξεχάσει όλοι οι υπεύθυνοι από την κορυφή της ηγεσίας του Δήμου μέχρι τον τελευταίο!
Η κατάσταση που παρουσιάζει δε μπορεί να γίνει χειρότερη!
Είναι διακοσμητικά στοιχεία η ηγεσία του αφού δε δείχνουν καθόλου ενδιαφέρον!  Να παραιτηθούν όλοι και οι υπάρχοντες υπάλληλοι μαζί!  Ποια είναι η δουλειά τους;  Γιατί δεν την κάνουν;  Γιατί ο χώρος φαίνεται εγκαταλειμμένος στην τύχη του!
Πηγαίνουν τα παιδιά μας (πηγαίνουμε τα παιδιά μας) και λειτουργεί μέρα παρά μέρα!  Σκωτσέζικο ντους κάθε τόσο!  Και στην κυριολεξία μάλιστα!   Κάθε φορά που έχουν μάθημα, αγωνιούμε αν θα κάνουν ή θα γυρίσουν πίσω ή θα μας προλάβουν-αν το καταφέρουν-από το Σύλλογο για ενημέρωση ακύρωσης και για την επόμενη φορά.... να τηλεφωνήσουμε, λες και κλείνουμε ραντεβού στο γιατρό!
Κι εκεί θα καταλήξουμε τελικά, στο υγειονομικό που πρέπει επειγόντως να παρέμβει και να το σφραγίσει για αποφυγή εξάπλωσης καμιά ασθένειας!
΄Ηδη ένα τμήμα του κολυμβητηρίου δε λειτουργεί και είναι κλειστό, τα παιδιά μας αλλάζουν στο διάδρομο, η μία τουαλέτα σε κακό χάλι με περιττώματα δεξιά και αριστερά και καθαρίστρια άφαντη !  ' Εχει να γίνει καθαριότητα μήνες .....
 Η δε χλωρίωση γίνεται με το χέρι!   Μάλιστα, το μηχάνημα που αγόρασαν ποσού 20.000 ευρώ το μόνο που κάνει είναι να ελέγχει το Ph της πισίνας!
Οι φιλότιμες προσπάθειες των γυμναστών δεν αρκούν!
Κλείστε το επιτέλους να ξέρουμε ότι δεν έχουμε δημοτικό κολυμβητήριο και μη μας ταλαιπωρείτε γονείς και παιδιά και μην εκτίθεστε παραπάνω!
Δεν πάει άλλο!
Θα πηγαίνουμε στον Κολινδρό ή θα χτίσουμε ένα άλλο δικό μας στο τέλος-τέλος!
Η  ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΈΝΗ