Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΟΥΛΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

 
  Συνέντευξη τύπου έδωσε στα ΜΜΕ της Κατερίνης, ο προπονητής του Πιερικού Σούλης Παπαδόπουλος, αναφερόμενος σε όλα τα τρέχοντα θέματα του συλλόγου.
Ξεκινώντας, ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε στην καθυστέρηση έναρξης της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν και στο πόσο αυτή επηρεάζει την ομάδα: «Μας προβληματίζει η καθυστέρηση έναρξης του πρωταθλήματος, και κυρίως προβληματίζει τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι και οι πρωταγωνιστές του παιχνιδιού και θέλουν παιχνίδια με πίεση.
Και ο κόσμος επίσης από την πλευρά του περιμένει με ενδιαφέρον να δει τις ομάδες του στο πρωτάθλημα. Για να είμαστε όμως δίκαιοι, ξέραμε ότι θα καθυστερούσε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και κάναμε τον προγραμματισμό μας. Τα πράγματα σιγά σιγά δείχνουν να μπαίνουν σε μια σειρά, και πιστεύω ότι αρχές ή μέσα Οκτωβρίου θα αρχίσει η ποδοσφαιρική χρονιά.
Αυτό που μας προβληματίζει περισσότερο είναι ότι δε ξέρουμε ποιες ομάδες θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα μιας και μέχρι τώρα μόνο εννιά έχουν πάρει την άδεια συμμετοχής. Αν δε μάθουμε όλους τους συμμετέχοντες δε μπορούμε να μιλήσουμε για στόχους. Δίνουμε πολύ μεγάλο βάρος στην κατασκοπία, αλλά χωρίς να γνωρίζουμε τους αντιπάλους δε μπορούμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα.
Στόχος μας είναι να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι κι αν κερδίζουμε όλα θα είναι καλά. Αν δε κερδίζουμε θα λέγεται ότι έπαιξε ρόλο το ότι αργήσαμε να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα. Εγώ δεν πρόκειται να το κάνω αυτό».
Ακολούθως ο Σούλης Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στην προετοιμασία και τη συνεργασία με τους ποδοσφαιριστές αλλά και με τη διοίκηση: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες, τους πιέζουμε σε πολύ μεγάλο βαθμό για να τους κρατάμε σε ετοιμότητα έτσι ώστε να μη χαλαρώσουν. Υπάρχει πολύ καλή συνεργασία ανάμεσα σε μένα και τη διοίκηση. Και οι δικοί μου συνεργάτες δουλεύουν συνεχώς για να είμαστε όπως πρέπει να είμαστε.
Προσπαθούμε να κάνουμε κάποια φιλικά για να παίζουν όλοι. Έτσι το Σαββάτο θα αντιμετωπίσουμε τη Δόξα Δράμας εκτός έδρας και την Κυριακή θα παίξουμε με το Βατανιακό. Επίσης το άλλο Σαββάτο θα παίξουμε εκτός έδρας με τη Νίκη Βόλου. Πρέπει να συνηθίσουμε να αγωνιζόμαστε σε δύσκολες έδρες και να αποκτήσουμε εμπειρίες, χρήσιμες για το πρωτάθλημα, ειδικότερα για τα πιο νεαρά παιδιά. Για μας δεν υπάρχουν βασικοί και αναπληρωματικοί.
Έχει πέσει ο ρυθμός στις προπονήσεις αλλά όποιες ομάδες έχουν δουλέψει καλά δεν έχουν να φοβηθούν τίποτε.
Μας λείπει η ένταση του πρωταθλήματος, η επαφή με τον κόσμο. Μέσα από την καρδιά μου θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση που με επί κεφαλής τον Πρόεδρο, Κώστα Παπαδόπουλο, σε δύσκολους καιρούς προσπαθεί να κάνει τα πάντα για να λύνονται τα προβλήματα».