Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

"Από τις πιο βρόμικες ομάδες ο Διαγόρας"

"Από τις πιο βρόμικες ομάδες ο Διαγόρας"

  Στην Πειθαρχική Επιτροπή της F. League-F. League 2 απολογούνται οι ομάδες για την υπόθεση των στημένων, με τον Λεβαδειακό να παίρνει αναβολή ως τη Δευτέρα και το νομικό εκπρόσωπο των Βοιωτών, όμως, να λέει ότι μπορεί την Τρίτη ο σύλλογος να ανήκει στη Σούπερ Λίγκα...
Ο Λεβαδειακός ήταν να απολογηθεί για το περσινό παιχνίδι με την Ηλιούπολη, όμως πήρε αναβολή ως τη Δευτέρα και εντύπωση προκάλεσε αυτό που είπε ο νομικός εκπρόσωπος των Βοιωτών, Δημήτρης Βαγιάκος, αναφέροντας ότι "εμείς την Τρίτη μπορεί να είμαστε ομάδα της Σούπερ Λίγκα. Το δικαστήριό σας είναι αναρμόδιο".
Εκτός από τον Λεβαδειακό αναβολή πήραν επίσης ο Ιωνικός για το ματς με την Ηλιούπολη της περσινής περιόδου και ο ποδοσφαιριστής Άλβες για το ίδιο παιχνίδι, ο ποδοσφαιριστής Θάνος της Ηλιούπολης για το Ηλιούπολη-Λεβαδειακός, ο Αγροτικός Αστέρας για την αναμέτρηση με την Καβάλα το 2009 και οι Αετός Σκύδρας, Δόξα Κρανούλας.

Η σειρά του Διαγόρα να απολογηθεί ήταν αμέσως μετά τον Θρασύβουλο, με την ομάδα της Ρόδου να παίρνει προθεσμία ως τη Δευτέρα (03/10) μέχρι τις 13:00 για να καταθέσει τα υπομνήματά της.
Και σε αυτήν την υπόθεση κατέθεσε ως μάρτυρας ο Αλέξης Κούγιας και είπε:
«Ο Διαγόρας και η Ηλιούπολη είναι από τις πιο βρόμικες ομάδες. Όλοι ήξεραν το αποτέλεσμα αυτού του αγώνα. Όλοι ήξεραν επίσης τι έκανε ο Χρυσοχοΐδης από όταν ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο. Ο ίδιος μου είχε πει ότι όταν είσαι με το πιστόλι στο κεφάλι, κάνεις εκπτώσεις ηθικής. Ο ποδοσφαιριστής Ρούσεφ μου είχε πει ότι δε θα είχαν να ταΐσουν τα παιδιά τους αν δεν έκαναν αυτά. Έπρεπε να πάω στο Παρίσι και να δω τον Πλατινί για να γίνει κάτι. Δεν λέω ότι ο Χρυσοχοΐδης είναι κακοποιός, αλλά η ομάδα του κατέστρεψε άλλες ομάδες».