Το κρέας ήταν πολύ! Οι μπύρες και τα αναψυκτικά άφθονα. Ακόμα μεγαλύτερη όμως ήταν η διάθεση όλων, ποδοσφαιριστών και μελών του τεχνικού τιμ και της διοίκησης στο μπάρμπεκιου που έγινε στο γήπεδο του Πιερικού, με πρωτοβουλία του Σούλη Παπαδόπουλου, ύστερα από την απογευματινή σαββατιάτικη προπόνηση δίνοντας την ευκαιρία σε όλους να χαλαρώσουν και να "γεμίσουν" τις...μπαταρίες τους αλλά και τα...στομάχια τους. Για μια ακόμη φορά φάνηκε το πολύ καλό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι "μοιράστηκαν" δίκαια τις μπριζόλες και "πάσαραν" με ακρίβεια ο ένας στον άλλον τις πανσέτες και τα λουκάνικα.
Λέγεται ότι αν μετά από ένα τραπέζι τα πιάτα είναι άδεια, τότε ο μάγειρας έχει κάνει καλά τη δουλειά του. Την τέχνη του ψησίματος έδειξε λοιπόν πως κατέχει ο Σούλης Παπαδόπουλος, ο οποίος αν ποτέ αποφασίσει να αποσυρθεί από την προπονητική, μάλλον δε θα χρειαστεί πολύ για να αναζητήσει την επόμενη επαγγελματική του ασχολία. Τα κρεατικά που έψησε ο τεχνικός του Πιερικού, με την πολύτιμη συμβολή του άμεσου συνεργάτη του, Νίκου Θεοδοσιάδη έγιναν ανάρπαστα από τους παίκτες και το προπονητικό τιμ, που είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν και να γευτούν τους νόστιμους μεζέδες.
Παραπονεμένος δεν έμεινε ούτε ο Πρόεδρος του Πιερικού, Κώστας Παπαδόπουλος που έδωσε το παρών μαζί με τον εντεταλμένο σύμβουλο μάρκετινγκ και εμπορικής πολιτικής της ΠΑΕ, Κώστα Κελαηδίτη.Το σίγουρο είναι ότι το...γευστικό ραντεβού θα επαναληφθεί.