
Λέγεται ότι αν μετά από ένα τραπέζι τα πιάτα είναι άδεια, τότε ο μάγειρας έχει κάνει καλά τη δουλειά του. Την τέχνη του ψησίματος έδειξε λοιπόν πως κατέχει ο Σούλης Παπαδόπουλος, ο οποίος αν ποτέ αποφασίσει να αποσυρθεί από την προπονητική, μάλλον δε θα χρειαστεί πολύ για να αναζητήσει την επόμενη επαγγελματική του ασχολία. Τα κρεατικά που έψησε ο τεχνικός του Πιερικού, με την πολύτιμη συμβολή του άμεσου συνεργάτη του, Νίκου Θεοδοσιάδη έγιναν ανάρπαστα από τους παίκτες και το προπονητικό τιμ, που είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν και να γευτούν τους νόστιμους μεζέδες.
Παραπονεμένος δεν έμεινε ούτε ο Πρόεδρος του Πιερικού, Κώστας Παπαδόπουλος που έδωσε το παρών μαζί με τον εντεταλμένο σύμβουλο μάρκετινγκ και εμπορικής πολιτικής της ΠΑΕ, Κώστα Κελαηδίτη.Το σίγουρο είναι ότι το...γευστικό ραντεβού θα επαναληφθεί.