Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Παπαρίζου: "Δεν επιστρέφω στον Τόνυ"

Παπαρίζου: "Δεν επιστρέφω στον Τόνυ"Δεν υπάρχει καμία περίπτωση η Έλενα Παπαρίζου και ο Τόνυ Μαυρίδης να είναι και πάλι μαζί. Έτσι τουλάχιστον ισχυρίζεται η Real Life, επικαλούμενη μαρτυρία πολύ καλής φίλης της τραγουδίστριας.

Η Έλενα πριν λίγες μέρες πήγε στη μεζονέτα στην άνω Γλυφάδα όπου τα τελευταία χρόνια στέγαζε τον έρωτά της με τον Τόνυ για να μαζέψει τα πράγματά της.


Μαζί της, συμπαραστάτης σ’ αυτή τη δύσκολη συναισθηματική στιγμή ήταν και μια πολύ καλή της φίλη, στην οποία η Έλενα ξεκαθάρισε: «Δε θα ξαναγυρίσω. Είναι οριστικό»!

Οι δύο γυναίκες συναντήθηκαν μετά από πέντε μήνες, αφού η Έλενα αποφάσισε ξαφνικά να εγκαταλείψει την Ελλάδα και να πάει στη Σουηδία για να ξεπεράσει τον χωρισμό της από τον Τ. Μαυρίδη.

Όση ώρα η μεταφορική εταιρεία έκανε την μετακόμιση, ο Τόνυ δεν ήταν στο σπίτι, αφήνοντας έτσι στην Έλενα όλο το χρόνο και το χώρο που χρειαζόταν για να μαζέψει τα πράγματά της.

Όπως ισχυρίζεται η εφημερίδα, οι δυο τους έκαναν ότι ήταν δυνατό για να μην βρεθούν τετ α τετ και ξυπνήσουν δυσάρεστες αναμνήσεις. Και μπορεί άνθρωποι από το περιβάλλον τους να λένε ότι ο χωρισμός αυτός είναι οριστικός, όμως ούτε η Έλενα, ούτε ο Τόνυ φαίνονται διατεθειμένοι να μιλήσουν γι’ αυτό, τουλάχιστον ακόμα.

Δώδεκα χρόνια ήταν αυτά, όσο να’ ναι πονάει πολύ αυτός ο χωρισμός.

Όσο για το αν η Έλενα σκέφτεται να επιστρέψει μόνιμα στη Σουηδία, έδωσε η ίδια την απάντησή σε συνέντευξη σε σουηδικό περιοδικό. «Δεν ήρθα μόνιμα στη Σουηδία. Είμαι σε διακοπές για την ώρα. Θα αποφασίσω αργότερα αν θέλω να επιστρέψω ή όχι. Αλλά δεν έχω καταγραφεί εθνικά στη Σουηδία και δε θα μείνω μόνιμα εδώ πολύ καιρό», είπε.

Το μόνο σίγουρο προς το παρόν είναι τα άμεσα επαγγελματικά της σχέδια, που δεν είναι άλλα από τη συναυλία που θα δώσει στο Βερολίνο στις 29 Νοεμβρίου στο πλευρό της Νάνας Μούσχουρη και της Νατάσας Θεοδωρίδου.