Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Απεργιακό κάλεσμα του Ν.Σ Πιερίας της ΚΝΕ



http://www.agonaskritis.gr/wp-content/uploads/2011/07/kne.jpg      Στις 19 και στις 20 Οκτώβρη όλοι ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ. Το Ν.Σ Πιερίας της ΚΝΕ σας καλεί την Τετάρτη 19 Οκτώβρη όλους και όλες στην Κεντρική Πλατεία Κατερίνης στις 10:30 π.μ. στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ. Έχουμε τη δύναμη να σταματήσουμε το σφαγιασμό των δικαιωμάτων των εργαζομένων για τα κέρδη της πλουτοκρατίας.
Μη δέχεσαι τους εκβιασμούς τους, ότι θα «πτωχεύσουμε» αν δεν αποδεχτούμε τα μέτρα. Ο ένας εκβιασμός φέρνει τον άλλον.

Η πτώχευση για μας και τις οικογένειές μας είναι ΕΔΩ, ούτως ή άλλως. Να αντιστρέψουμε τον εκβιασμό. Με οργανωμένη ανυπακοή, παρεμπόδιση των αντιλαϊκών μέτρων, για την ανατροπή της εξουσίας των μονοπωλίων.
Δεν μπορεί να μας απασχολεί αν οι βιομήχανοι, οι μεγαλοεπιχειρηματίες, οι τραπεζίτες μαλώνουν μεταξύ τους ποιος θα έχει τη μικρότερη χασούρα από τη χρεωκοπία.

Τα συμφέροντα των εργαζομένων έρχονται σε σύγκρουση με τα συνθήματα των μεγαλοεπιχειρηματιών περί « ανάπτυξης», « εθνικής οικονομίας». Που σημαίνει ένταση της ταξικής εκμετάλλευσης, εργασιακή ζούγκλα, ιδιαίτερα για τους νέους εργαζόμενους

Η κρίση και το χρέος δεν είναι του λαού. Την έφεραν τα κέρδη του καπιταλισμού

Την Τετάρτη 19 και Πέμπτη 20 Οκτώβρη ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ, και συμμετάσχουμε στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στις 10:30πμ στην Κεντρική πλατεία της Κατερίνης.