Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Η εταιρία Τσιαλός φωτίζει φυσικά το μεγαλύτερο-58.000 τ.μ.- logistic center της Β.Ελλάδας του Ομίλου Μασούτη!




     H εταιρεία μας στο διάστημα του Αυγούστου 2011 ολοκλήρωσε με επιτυχία την εγκατάσταση συστήματος φυσικού φωτισμού με φωτοσωλήνες Solarspot στις νέες εγκαταστάσεις εφοδιαστικής αλυσίδας του Ομίλου Μασούτη στο Καβαλάρι.
Το έργο αυτό αποτέλεσε πρόκληση για την εταιρεία μας λόγω της επίδρασης πολλών και διαφορετικών παραγόντων, ( πιεστικό χρονοδιάγραμμα, τεράστια επιφάνεια εφαρμογής, ύπαρξη πολλών και στενών διαδρόμων).

Αρχικά, το αυστηρό χρονοδιάγραμμα επέβαλε την ολοκλήρωση των εργασιών μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα το οποίο η εταιρεία μας τήρησε απόλυτα, ολοκληρώνοντας το έργο νωρίτερα από τα προβλεπόμενα.
Από τεχνικής άποψης, τα σημαντικότερα ζητήματα ήταν η σωστή μελέτη φωτισμού και η επιτυχής στεγάνωση των φωτοσωλήνων στη στέγη. Το τεχνικό τμήμα του Ομίλου Μασούτη συνεργάστηκε θέτοντας τα επιθυμητά επίπεδα φωτισμού για τον κάθε χώρο. Το τεχνικό τμήμα της εταιρείας μας πέτυχε την ομοιομορφία στο επίπεδο φωτισμού καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους με την κατάλληλη διασπορά των συστημάτων φυσικού φωτισμού και την απρόσκοπτη λειτουργία τους πάρα την ταυτόχρονη ύπαρξη τόσο συμβατικών λαμπών φθορισμού όσο και συστημάτων πυρόσβεσης που έπρεπε να χωροθετηθούν κατάλληλα.
Είναι χαρά μας που μια εταιρεία όπως ο Όμιλος Μασούτη εμπιστεύτηκε την εταιρεία ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΣΙΑΛΟΥ ΕΠΕ για να φωτίσει με φυσικό τρόπο τους αποθηκευτικούς του χώρους και να αποδείξει την αξία της συνέχισης της φιλοσοφίας των Πράσινων Καταστημάτων του Ομίλου, μέσα στα πλαίσια της γενικότερης φιλοσοφίας της πράσινης ανάπτυξης.