Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Μάχη μεταξύ συνδέσμων ομάδων και αστυνομίας στο κέντρο της Αθήνας

Μάχη μεταξύ συνδέσμων ομάδων και αστυνομίας στο κέντρο της Αθήνας

  Πεδίο μάχης θυμίζει αυτή τη στιγμή η Λεωφόρος Αλεξάνδρας. Κουκουλοφόροι, πιθανότατα οπαδοί αντίπαλης ομάδας, έχουν περικυκλώσει το Σύνδεσμο Φιλάθλων του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και πετούν μολότωφ και πέτρες κατά του κτιρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που εξασφάλισαν οι ρεπόρτερ του 24h από πηγές της αστυνομίας, μέσα στο κτίριο ενδέχεται να έχουν κλειστεί οπαδοί του Παναθηναϊκού. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν εξαπολύσει επιχείρηση σύλληψης των δραστών της επίθεσης.
Κλειστά είναι και τα δυο ρεύματα της Λεωφόρου Αλεξάνδρας στο ύψος του γηπέδου του Παναθηναϊκού.
Νωρίτερα, περίπου 100 μηχανές στις οποίες επιβαίνουν άτομα με κουκούλες σταμάτησαν πριν από λίγη ώρα στην οδό Μαυρομματαίων στα Εξάρχεια. Σύμφωνα με μαρτυρίες αυτοπτών ένα αυτοκίνητο σκούρου χρώματος που ήταν παρκαρισμένο,άνοιξε την πόρτα και έδωσε στους κουκουλοφόρους σιδηρολοστούς, καδρόνια και μολότωφ. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις από τις ομάδες Δ και Ζ, κατόπιν σήματος, εξαπέλυσαν κυνηγητό με περιπολικά και μια κλούβα των ΜΑΤ που βρισκόταν στο υπουργείο Πολιτισμού για τη σύλληψη των κουκουλοφόρων. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τα δυο περιστατικά συνδέονται.