Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Ο Λυκουρέντζος ξεκίνησε προεκλογικό αγώνα!

Ο Λυκουρέτζος ξεκίνησε προεκλογικό αγώνα!

   Με ένα μήνυμα στο facebook o Ανδρέας Λυκούρεντζος ουστιαστικά ..εγκαινίασε την προεκλογική περίοδο, στέλνοντας μήνυμα στους ψηφοφόρους εν όψει της 19ης Φεβρουαρίου!
Ο γραμματέας της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ έστειλε μήνυμα πως η ΝΔ πάει για να κρατήσει τα κεκτημένα του Κωνσταντίνου Καραμανλή και πως η πρόταση του Αντώνη Σαμαρά, έγινε απόλυτα δεκτή!

Το μήνυμα που έγραψε ακριβώς:
«Ο Παπανδρέου οδήγησε την Ελλάδα στην καταστροφή με τους τραγικούς χειρισμούς του με το δημοψήφισμα. Έφερε την χώρα στην έξοδο απο τη Ζώνη του Ευρώ και την μη καταβολή της έκτης δόσης του δανείου, με άμεση συνέπεια την αδυναμία πληρωμής μισθών και συντάξεων. Η ΝΈΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ υπερασπίστηκε με σθένος και ασυμβίβαστα όσα πέτυχε ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΉΣ, απέτρεψε το εγκληματικό δημοψήφισμα, οδήγησε τον Παπανδρέου σε παραίτηση, ματαίωσε τη συνέχεια της πολιτικής του, η οποία οδήγησε στην αναπόφευκτη δυστυχώς, νέα δανειακή σύμβαση. Έγινε πλήρως δεκτή η πρόταση του ΑΝΤΏΝΗ ΣΑΜΑΡΆ. Σήμερα αρχίζει η μάχη της ενημέρωσης του λαού. Είμαστε έτοιμοι να καταθέσουμε την πρόταση μας και να ζητήσουμε την εμπιστοσύνη του εκλογικού σώματος. Στις 19 Φεβρουαρίου, οι Ελληνίδες και οι Έλληνες παίρνουν την τύχη του τόπου στα χέρια τους ψηφίζουν ΑΝΤΏΝΗ ΣΑΜΑΡΆ»
 parapolitika.gr