Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

ΜΠΟΝΑΜΑΣ 6 εκατ. ευρώ στην ΑΕΚ από τον Μάκη Ψωμιάδη!

ΜΠΟΝΑΜΑΣ 6 εκατ. ευρώ στην ΑΕΚ από τον Μάκη Ψωμιάδη!

  Λεφτά από τον Μάκη Ψωμιάδη παίρνει η ΑΕΚ!!!
Για την ακρίβεια μιλάμε για τα 2 δισεκατομμύρια δραχμές (περίπου 6 εκατ. ευρώ πλέον), τα οποία διεκδικεί η ΠΑΕ και αφορούσαν λεφτά που φέρεται να εισέπραξε ο Ψωμιάδης από τη Nova, όντας ιδιοκτήτης της ομάδας!...

Οι αρχές που ψάχνουν εδώ και καιρό την υπόθεση, ανακάλυψαν ότι έγινε μεταφορά αυτού του ποσού από τον λογαριασμό της ΠΑΕ την εποχή που ήταν αφεντικό ο Big Mac, προς τον προσωπικό λογαριασμό του Σταύρου και της κόρης του, με συνδικαιούχο τον ίδιο τον Ψωμιάδη!
Τα λεφτά, λοιπόν, που βρέθηκαν, αυτά τα 6 εκατ. ευρώ δηλαδή, ανήκουν στην ΑΕΚ και σε αυτή θα επιστρέψουν. Το θέμα είναι το πότε θα γίνει αυτό και η αλήθεια είναι πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ξεκάθαρη απάντηση για αυτό. Το ξεκαθαρίζουμε ότι το πότε θα δοθούν τα χρήματα στην ΑΕΚ δεν εξαρτάται από την ΠΑΕ αλλά από το πόσο γρήγορα θα κινήσουν τις διαδικασίες οι αρμόδιες αρχές.
Μπορεί, δηλαδή, τα λεφτά να επιστρέψουν στην Ένωση στις αρχές του 2012, μπορεί όμως και το καλοκαίρι... Δεν εξαρτάται από την ΑΕΚ αλλά από το πόσο γρήγορα θα γίνουν οι απαραίτητες διαδικασίες από τους αρμόδιους φορείς. Τα 6 εκατ. ευρώ, πάντως, βρέθηκαν και ανήκουν στην ΑΕΚ!
Τα χρήματα που έχουν κατατεθεί στους λογαριασμούς έχουν πιστοποιηθεί, έχουν αναγνωριστεί οι επιταγές και είναι δεδομένο πως τα χρήματα υπάρχουν ακόμη και τώρα, είτε σε ρευστό, είτε ως περουσιακό στοιχείο της οικογένειας Ψωμιάδη.
Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι την Τετάρτη στις 12:30 θα συζητηθεί η νέα αίτηση προσωρινής διαταγής για τη συντηρητική κατάσχεση κάθε περουσιακού στοιχείου της οικογένειας. Θυμίζουμε ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει προσφύγει εδώ και καιρό στη Δικαιοσύνη και ζητά να της καταβληθούν τα χρήματα.
Το εύλογο βεβαίως ερώτημα που προκύπτει, αλλά δεν είναι ώρα να απαντηθεί, είναι για ποιο λόγο οι αρχές καθυστέρησαν τόσο καιρό να ταυτοποιήσουν τα χρήματα και χρειάστηκε να περιμένουμε μια επταετία για να φτάσουμε στο σημερινό αποτέλεσμα;
ΠΗΓΗ: sentragoal.gr