Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2011

ΕΚΦΡΑΣΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΥΧΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ



Από τους μαθητές και το Διευθυντή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης

Θερμά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, στο προπονητικό επιτελείο, στη διοίκηση και στους φιλάθλους της μεγάλης οικογένειας του ΠΙΕΡΙΚΟΥ.

Θέλουμε να σας διαβιβάσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για το ποδοσφαιρικό ανάστημα που επιδείξατε, όπου σας απόλαυσαν χιλιάδες τηλεθεατών σε Ελλάδα και εξωτερικό, κάνοντας υπερήφανους τους απανταχού Πιεριείς και ιδιαίτερα τα νέα παιδιά.
Η χθεσινή απόδοσή σας αποδεικνύει περίτρανα ότι δεν έχουν σημασία τα μεγάλα ονόματα και οι ακριβές μεταγραφές, αλλά η συστηματική δουλειά που επιτελείτε και επιτελείται στον ΠΙΕΡΙΚΟ εδώ και καιρό και η πίστη στο στόχο.
Ιδιαίτερα αποκαλυπτική παρουσιάστηκε στο χθεσινό παιχνίδι του κυπέλλου με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ η ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ, καθώς οι ποδοσφαιριστές μας έδειξαν όχι μόνο την αξία τους, αλλά και τα τεράστια αποθέματα ψυχικών δυνάμεων που διαθέτουν, οι οποίοι όχι απλώς αξίζουν, αλλά δικαιούνται συμπαράστασης από όλους τους Πιεριείς, αφού δείχνουν με τον καλύτερο τρόπο ότι πάντα κάνουν το καλύτερο και συχνά μάλιστα υπερβαίνουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να έρθει το ποθητό αποτέλεσμα.
Με επιμονή και αποφασιστικότητα καταφέρατε κάτι που στην αρχή της χρονιάς φαίνονταν δύσκολο, αλλά στη διάρκεια της σεζόν το κατακτήσατε βήμα-βήμα, αγώνα-αγώνα με την παρουσία σας στον αγωνιστικό χώρο.
Ο σύλλογος αυτός του ΠΙΕΡΙΚΟΥ που άνδρωσε γενιές ποδοσφαιριστών και τους μετέδωσε ότι «η περηφάνεια και η αξιοπρέπεια έχουν νόημα στον αθλητισμό», μπορεί να αισθάνεται σίγουρος για το μέλλον του.
Με την απόδοσή σας αυτή, επάξια ανεβάσατε το πιερικό ποδόσφαιρο στο θρόνο του Ολύμπου εκεί ψηλά, κάνοντας όλους εμάς υπερήφανους.
Ευχόμαστε στην ομάδα κάθε επιτυχία στο αγωνιστικό πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, η ομάδα να έχει ανάλογη πορεία και να τιμήσει το πιερικό ποδόσφαιρο και τη λαμπρή ιστορία της.
Ακόμη μια φορά νιώσαμε υπερήφανοι για την ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ  μας.
Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσουμε, ότι θα είμαστε δίπλα σας αρωγοί, όπως δίπλα σας θα είναι όλοι οι Πιεριείς, συμπαραστάτες μέχρι το τέλος αυτού του ωραίου, δύσκολου και ονειρεμένου πραγματικά ταξιδιού που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι με το τέλος του πρωταθλήματος.
Σας ευχαριστούμε για τα υπέροχα συναισθήματα που μας χαρίσατε το βράδυ της Τετάρτης στο παιχνίδι με την ομάδα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ κι ευχόμαστε πάντα επιτυχίες...., γιατί αυτή η συγκροτημένη ομάδα συνεχίζει να έχει παρόν και μέλλον.
Το 2012 ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ μας καλεί, ας ανταποκριθούμε κι ας συμπαρασταθούμε στο ραντεβού με τη λαμπρή ιστορία του, γιορτάζοντας τα Χριστούγεννα με τη συμπλήρωση των 50 χρόνων παρουσίας στα γήπεδα της πατρίδας μας.
Σας ευχόμαστε για τις Άγιες Ημέρες της Γέννησης του Θεανθρώπου και της έλευσης του νέου έτους Καλά Χριστούγεννα, Χρόνια Πολλά και να υποδεχτούμε με αισιοδοξία το νέο έτος 2012 με προσδοκίες που θα βγουν αληθινές.

Με εκτίμηση κι ευχές
ο Διευθυντής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης
 Τσακιρίδης  Βασίλης