Την Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στην Εκάβη, υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας το 1ο Φεστιβάλ Πιερικών Οινογεύσεων με κρασιά παραγωγής της Πιέριας Γης.
Από αριστερά κ. Αδάμος (υιός), κ. Παπαγιανούλης (υιός), κ. Χροσοστόμου, κ. Χηνόπουλος (Π.Ε. Πιερίας), κ. Παπαγιανούλης (πατήρ),κ, Κούρτης, κ. Τερζής, πίσω κ,Πλατσάς, κ. Ρουκάς (Π.Ε. Πιερίας)
Είναι πλέον φανερό ότι τα τελευταία χρόνια έγιναν σημαντικά βήματα για την ανάδειξη στο επώνυμο Πιερικό κρασί, μια εξέλιξη που πραγματοποιήθηκε μέσα από σημαντικές επενδύσεις στην τεχνολογία και την τεχνογνωσία, ενώ παράλληλα ένα νέο «κύμα» νέων παραγωγών στηριζόμενοι στην πείρα των παλαιοτέρων έχει φέρει φρέσκιες ιδέες στην ανάδειξη του κρασιού.
Τα κρασιά δοκιμάστηκαν με το βραβευμένο Καπνιστό Τυρί Βερμίου Μπέλα.
