Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΕΦΘΗΚΕ Ο ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ 9ΟΥ ΚΑΙ 22ΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ



ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΔΙΑΤΕΘΗΚΕ ΓΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΣΚΟΠΟ

Παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία η ανταπόκριση του κόσμου στο αποκριάτικο πάρτι, που διοργάνωσε τη περασμένη Κυριακή ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 9ου και 22ου Νηπιαγωγείου Κατερίνης, ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Πάνω από 350 μικροί και μεγάλοι μεταμφιεσμένοι χόρεψαν και ξεφάντωσαν σε καρναβαλικούς ρυθμούς παρουσία και των κλόουν που πρόσφεραν κέφι, ψυχαγωγία, διασκέδαση και πολλά δώρα στους μικρούς και μεγάλους φίλους.
Την εθελοντική προσφορά και την άριστη συνεργασία όλων των μελών του συλλόγου για την επιτυχή διοργάνωση της εκδήλωσης εξήρε η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 9ου και 22ου Νηπιαγωγείου Κατερίνης κα. Σαρρή Ράνια, ενώ ιδιαίτερη μνεία έκανε στην απόφαση όλου του συμβουλίου να προσφέρει μέρος των εσόδων σε έναν 15χρονο μαθητή που πάσχει από νεανική ιδιοπαθή αρθρίτιδα και χρειάζεται τη στήριξη όλων αφού και οι δύο γονείς είναι ανασφάλιστοι και αδυνατούν να καλύψουν τα έξοδα της φαρμακευτικής αγωγής.
Τέλος η κα. Σαρρή ευχαρίστησε τις εμπορικές επιχειρήσεις της πόλης για την προσφορά δώρων και χορηγιών , τους γονείς και φίλους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, καθώς και το Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης και συγκεκριμένα τη δημοσιογράφο Μήτρου Βίκυ που μας προσκάλεσε στην ραδιοφωνική της εκπομπή και μας έδωσε την ευκαιρία να προβάλλουμε την εκδήλωση μας και να αναδείξουμε τα προβλήματα του σχολείου μας.

Ευχαριστούμε τους μεγάλους χορηγούς της εκδήλωσης:

ΑΡΑΒΙΔΗΣ ΕΡΓΑΛΕΙΑ – ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ- ΛΥΣΕΙΣ

ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΜΠΟΥΣΙΑΣ

ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ «ΟLYMPIOS TRAVEL»
ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ – ΧΑΡΤΙΚΑ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΙΔΗ - ΠΕΡΔΙΚΗΣ

ΚΑΦΕ «ΓΙΑΝΝΗΣ»

ΚΑΦΕ – ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ «ΕΛΒΙΡΑ»

ΠΑΙΔΙΛΑ ΡΟΥΧΑ – TEDDY BEAR

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ – MINI MARKET ΜΙΧΟΣ

ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ «ΚΟΚΚΙΝΟΣ – ΡΑΓΙΑ»

ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΚΟΥΪΜΤΖΙΔΗΣ