Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

ΠΑΟΚ και χωρίς τον Ζαγοράκη

ΠΑΟΚ και χωρίς τον Ζαγοράκη : Ενα μήνα παρουσίας στον προεδρικό θώκο συμπληρώνει μεθαύριο ο Ζήσης  Βρύζης και τα πρώτα δείγματα γραφής που σηματοδοτούν τη νέα τάξη  πραγμάτων οδηγούν



  Ένα μήνα παρουσίας στον προεδρικό θώκο συμπληρώνει μεθαύριο ο Ζήσης Βρύζης και τα πρώτα δείγματα γραφής που σηματοδοτούν τη νέα τάξη πραγμάτων οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί και χωρίς τον Ζαγοράκη. Έχοντας αποκτήσει τεχνογνωσία από τη θητεία του επί σειρά ετών στα ιταλικά γήπεδα, ο Βρύζας είναι έτοιμος να «στήσει» το καλοκαίρι την ομάδα πάλι από την αρχή και να προσαρμοστεί απόλυτα στις επιταγές της ΟΥΕΦΑ. 



Η αρχή για την εξυγίανση έγινε τον Ιανουάριο με την αποχώρηση των Βιεϊρίνια και Κοντρέρας, ενώ στο τέλος της περιόδου αναμένεται να ακολουθήσει ένας ακόμη πολύ σημαντικός παίκτης, ο Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος είναι ο περισσότερο δημοφιλής στις τάξεις των φιλάθλων. 


Χωρίς να έχει λοιπόν αυτή τη φορά στο πλευρό του τον πρώην πρόεδρο του «Δικεφάλου του Βορρά», αλλά και τον Φερνάντο Σάντος, μαζί με τους οποίους δημιούργησαν μια ομάδα που τουλάχιστον για τρία χρόνια είχε μια σταθερή δυναμική, ο Ζήσης Βρύζας ποντάρει στη συμπαράσταση του Κατερινιώτη επιχειρηματία Γιώργου Σαχπατζίδη. Ο τελευταίος τον έχει διαβεβαιώσει άλλωστε ότι θα είναι στο πλευρό του, μάλιστα κάτι ίσως περισσότερο από αφανής χρηματοδότης που είναι μέχρι τώρα, καθώς δεν αποκλείεται να αγοράσει το καλοκαίρι το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Espressonews.gr