Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ









  Σε μια όμορφη και ζεστή εκδήλωση, η ΠΑΕ Πιερικός έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της το βράδυ της Παρασκεύης, στο οικογενειακό κέντρο "Φάρος". Τυχεροί της βραδιάς ήταν οι Γιώτης Γιαζιτζόγλου και Χρήστος Κουτσοσπύρος που βρήκαν τα δυο νομίσματα και έγιναν...πλουσιότεροι κατά διακόσια ευρώ έκαστος.

Read More
Την πίτα έκοψε ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Πιερικός, Κώστας Παπαδόπουλος ενώ το παρών έδωσαν, εκτός φυσικά από σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα, τη διοίκηση και τους υπαλλήλους της ΠΑΕ Πιερικός, ο βουλευτής ΝΔ Πιερίας, Κώστας Κουκοδήμος, ο εκπρόσωπος της βουλευτού ΠΑΣΟΚ Πιερίας Μαρίας Μίχου, ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης, ο Πρόεδρος του Δ. Σ. Δημου Κατερίνης, Ζήνων Σατραζέμης, ο αντιδήμαρχος Κατερίνης, Νίκος Παπαζιώγας, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Πιερίας, Αντώνης Παπαπετρίδης, ο Πρόεδρος της Ε. Δ. Πιερίας και παρατηρητής διαιτητίας Super League, Δημήτρης Νταμπώσης, το μέλος της Ε. Δ. Πιερίας, Γιάννης Παπαδημητρίου, σύσσωμο το Δ. Σ. του Ερασιτέχνη Πιερικού με επικεφαλής τον Πρόεδρο, Πασχάλη Τσιτιρόκη, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Παλαιμάχων Πιερικού, Νίκος Καλαμπάκας, ο εκπρόσωπος του ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος, Ξενοφών Μπαραλιάκος, το Δ.Σ. του Pierikos Club Melanoleykoi με επικεφαλής τον Πρόεδρο, Κώστα Μπαλούκα, ο Πρόεδρος του ΣΟΠ-Θύρα 5, Λευτέρης Βασιλειάδης, ο γραμματέας του ΣΦΙΠ, Γιώργος Λάλας, ο εκπρόσωπος του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Πιερίας κ. Καλαϊτζίδης, οι εκπρόσωποι των μεγάλων χορηγών της ΠΑΕ Πιερικός, Era Energy Φωτοβολταϊκά Συστήματα, Κοτόπουλα Αμβροσιάδης ΑΒΕΕ και Mikro Supermarkets και τέλος οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ.
Για άλλη μια φορά επιβεβαιώθηκαν αφ' ενός μεν οι άριστες σχέσεις ανάμεσα σε όλα τα μέλη της "οικογένειας" του Πιερικού και αφ' ετέρου η στήριξη που έχει ο ιστορικός σύλλογος της Πιερίας, από όλους τους φορείς, στη δύσκολη προσπάθεια που κάνει για επιστροφή στα "σαλόνια" της Super League.

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ Πιερικός στο facebook, στη διεύθυνση http://www.facebook.com/media/set/?set=a.278019298934898.59836.154221114648051&type=1