Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Νέο ZAMBIDIS CLUB στην Αγία Παρασκευή


 
  Ο παγκόσμιος πρωταθλητής Kick Boxing, Μιχάλης Ζαμπίδης, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στον τελευταίο του αγώνα στη Ρωσία, επανέρχεται δριμύτερος τόσο στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις όσο και στις δραστηριότητες στο νέο του γυμναστήριο Zambidis Club, στην Αγία Παρασκευή.

Έπειτα από την μεγάλη απήχηση του Zambidis Club στη Γλυφάδα, το προσωπικό fight club του Έλληνα παγκόσμιου πρωταθλητή επεκτείνεται και στην Αγία Παρασκευή, για να ικανοποιήσει όσους κατοικούν βόρεια αλλά και στην υπόλοιπη Αττική.

Το Zambidis Club είναι ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος 500 τ.μ., υψηλής αισθητικής, που εμπνέει τους λάτρεις των δυναμικών αθλημάτων και όχι μόνο να μάθουν και να γυμναστούν στο kick boxing, στην πυγμαχία και στην αυτοάμυνα με τον Iron Mike και το αυστηρά επιλεγμένο team του, απολαμβάνοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Στα Zambidis Club υπάρχει επιπλέον η δυνατότητα παρακολούθησης πολύ αποτελεσματικών προγραμμάτων, με στόχο την ευεξία, την καλή φυσική κατάσταση και την ψυχοσωματική αποτοξίνωση όπως Tae Bo, Power Yoga, Pilates και βάρη, που θα ικανοποιήσουν ακόμη και αυτούς που δεν έχουν σχέση με τις πολεμικές τέχνες!

Ειδικά τμήματα για αρχάριους, γυναίκες και παιδιά έχουν δημιουργηθεί, ενώ παράλληλα στον ίδιο χώρο θα προπονείται ο Iron Mike για τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

Η τεχνογνωσία του «Iron Mike» από την πολυετή εμπειρία του στον χώρο του kick boxing αλλά και η συμμετοχή του στις μεγαλύτερες διοργανώσεις παγκοσμίως είναι τα συστατικά της επιτυχίας των Zambidis Club, που δίνουν την ευκαιρία σε όλους να γίνουν μέλη στο CLUB των Πρωταθλητών.

Τα Zambidis Club απευθύνονται τόσο σε ανθρώπους που απλώς αναζητούν αποτελεσματικούς τρόπους εκγύμνασης, ενδυνάμωσης, αδυνατίσματος και εκμάθησης τακτικών αυτοάμυνας όσο και σε ερασιτέχνες και επαγγελματίες αθλητές.