Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Πανσερραϊκός - Πιερικός: Γράφει ιστορία (1-2) ΜΠΡΑΒΟ ΠΙΕΡΙΚΕ!


Ενα ιστορικό ρεκόρ "έσπασε" ο Πιερικός, ο οποίος πήρε το πρώτο του "διπλό" στις Σέρρες σε 46 χρόνια, επικρατώντας 2-1 του Πανσερραϊκού. Οι παίκτες του Πανσερραϊκού προηγήθηκαν με τον Τάντιτς στο 42' και είχαν και δύο δοκάρια, με τον ίδιο παίκτη στο 29' και με τον Σιάκκα στο 51'. Ο Πιερικός δεν το έβαλε κάτω, πάλεψε το παιχνίδι και κατάφερε να φέρει... τούμπα το προβάδισμα με τέρματα του Κουτσοσπύρου στο 45' και του Μπλαζέφσκι στο 55'. Αυτή ήταν η τέταρτη σερί νίκη για την ομάδα της Κατερίνης, η οποία παραμένει ψηλά στη βαθμολογία.

Διαιτητής του αγώνα είναι ο Κύζας (Δράμας), ο οποίος "κιτρίνισε" τους Μιλένκοβιτς, Ντα Κόστα, Τάντιτς από τον Πανσερραϊκό και τους Πέντα, Κοντέων, Κουτσοσπύρο, Ρούσεφ, Γιαζιτζόγλου από τον Πιερικό.
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Γουμάγιας, Περπερίδης (60' Βουτσιάς), Σιάκκας (60' Μπανγκουρά), Σαλαμαστράκης, Μιλένκοβιτς, Τάντιτς, Στεφανίδης, Ανάκογλου, Ντα Κόστα (71' Γκούρτσας), Κιάσσος, Παντελιάδης.
ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Καρακούτσης, Λαζαρίδης, Γιαζιτζόγλου, Δήμου, Πουλόπουλος, Μοκακέ (64' Ρούσεφ), Ιντζόγλου (39' Κοντέων), Κουτσοσπύρος, Πέντα (74' Μπακάλης), Μπλαζέφσκι, Πουρτουλίδης.
2012-03-11