Ντέρμπυ με τοπικό χρώμα έβγαλε η κληρωτίδα για το πρωτάθλημα υποδομών της ΕπΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ στη φάση των 16.
Εγινε σήμερα η κλήρωση στα γραφεία της ΕΠΣΜ στη Θεσ/νίκη και η κληρωτίδα για τους 16. έβγαλε το ζυγάρι ΜΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, με τυπικό γηπεδούχο την ομάδα της ΜΑΕΠ.
Ετσι απο το τοπικό ντέρμπυ θα περάσει μία ομάδα για την επόμενη φάση των 8 καλύτερων ομάδων στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της ΕΠΣΜ, που συμμετέχουν οι δύο ομάδες της ΠΙΕΡΊΑΣ, οι οποίες μέχρι τώρα είχαν πολύ καλή πορεία ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΝ στις πρώτες θέσεις των ομίλων τους.
Και οι δύο ομάδες είναι πολύ καλές και θα μπορούσαν να περάσουν και οι δύο στους 8 άν δέν τύγχανε να βρεθούν αντιμέτωπες στο εμφύλιο ντέρμπυ.
Το παιγνίδι θα γίνει το Σάββατο στην Κατερίνη σε γήπεδο που θα επιλεγεί αυτές τις ημέρες και θα ανακοινωθεί.