Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Νίκη - ανατροπή για την Κέρκυρα

Νίκη - ανατροπή για την Κέρκυρα : Συναρπαστικό ήταν και το δεύτερο παιχνίδι που διεξήχθη μέσα σε λίγες ημέρες, ανάμεσα στην Κέρκυρα και τον Λεβαδειακό. Στη Λιβαδειά νίκησε η ομάδα του Παράσχου,


  Συναρπαστικό ήταν και το δεύτερο παιχνίδι που διεξήχθη μέσα σε λίγες ημέρες, ανάμεσα στην Κέρκυρα και τον Λεβαδειακό. Στη Λιβαδειά νίκησε η ομάδα του Παράσχου, αλλά στην Κέρκυρα οι γηπεδούχοι με ανατροπή εξασφάλισαν μια σημαντική νίκη (3-2). 



Το ματς ήταν γεμάτο συγκινήσεις από την αρχή μέχρι το τέλος. Ο Λεβαδειακός προηγήθιηκε στο σκορ, φάνηκε να κρατά τον έλεγχο του αγώνα, αλλά η Κέρκυρα έκανε φοβερή αντεπίθεση στο δεύτερο ημίχρονο και πήρε τους βαθμούς. Ετσι, η ομάδα του Γκράθια ελπίζει να σωθεί, ενώ ο Λεβαδειακός πρέπει να συνεχίσει την προσπάθειά του.



Μόλις στο 3' ο Σουμπίνιο κέρδισε πέναλτι από τον Βέντσελ. Το χτύπησε ο Βραζιλιάνος χαφ του Λεβαδειακού και έγινε το 0-1.



Στο 56' με σουτ από κοντά ο Κόρμπος σημείωσε το 0-2.



Στο 61' ο Καραλής μείωσε σε 1-2 για να ισοφαρίσει (2-2) η Κέρκυρα με τον Ιωάννου.



Το τελικό 3-2 ήρθε στο 84' από τον Μαζνόφ.



Να τονιστεί ότι στις καθυστερήσεις θα μπορούσε να δοθεί πέναλτι υπέρ του Λεβαδειακού, όταν ο Γκουστάβο ανέτρεψε τον Παπαδόπουλο.



Διαιτητής: Παππάς.



Κίτρινες: Βέντσελ, Μουλόπουλος, Οσμπάν, Μελισσάς, Πόποβιτς, Μαζνόφ, Γκουστάβο, Παπαδόπουλος.



Κέρκυρα: Γκαλίνοβιτς, Βέντσελ, Γραμμόζης, Καραλής (83' Μαζνόφ), Αγρίτης (55' Καλαντζής), Χαμπλ(53' Ιωάννου), Μαϊστόροβιτς, Οσμάν, Κοντοδήμος, Γκουστάβο, Μαρτίν.



Λεβαδειακός: Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Τομάς, Ζησόπουλος, Κουτσόπουλος(86' Παπαδόπουλος), Φαβάλι, Βασιλείου (68' Μελισσάς), Μεντί, Κόρμπος, Σουμπίνιο, Πόποβιτς (80' Κοιλιάρας).