Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012


Η δύναμη των blogs...





  Βλέπουμε τις τρεις τέσσερις τελευταίες μέρες,να επικρατεί ένας πανικός και μία σύγχυση σε μεγάλα sites και στην τηλεόραση,σχετικά με το χαράτσι της ΔΕΗ και με το ότι αυτό υποχρεωτικά συνεισπράττεται με την αξία κατανάλωσης του ρεύματος και με το ότι,τέλος,η ΔΕΗ δεν κάνει διακανονισμούς!!


Εδώ στο blackmail έχουμε δημοσιεύσει από τις 31 Ιανουαρίου (!!!) ένα πραγματικό (!!) περιστατικό (κλικ εδώ ),που περιέγραφε ακριβώς την εκβιαστική στάση της ΔΕΗ και την εκ των προτέρων ειλημμένη απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών να εισπραχθεί με κάθε τρόπο το χαράτσι,με συνεργό τη ΔΕΗ!!

Όποιος μας είχε διαβάσει τότε,ήξερε πολύ νωρίτερα τι παίζει με το θέμα αυτό και δεν περίμενε να του το εξηγήσει σήμερα (!!!) 7 Μαρτίου (!!!),ο έκπληκτος Γιώργος Παπαδάκης στο πρωινό του ΑΝΤ1,ο οποίος μάλιστα επικαλέστηκε εγκύκλιο του Υπουργείου Οικονομικών!!!

Το κράτος κορο'ι'δεύει τον κόσμο και βρίσκει πρόθυμους συμμάχους αδαείς, τεμπέληδες και πουλημένους ''λειτουργούς'' της ενημέρωσης. Κι αυτή είναι η δύναμη των ανεξάρτητων blogs.

Τα οποία μπορούν και δημοσιεύουν πραγματικά περιστατικά,τα γεγονότα όπως γίνονται κι όχι φιλτραρισμένα από τα συμφέροντα των χρηματοδοτών. Προσοχή!! Αυτό συμβαίνει μόνο με τα ανεξάρτητα blogs των πολιτών. Γιατί εσχάτως το ''ελληνικό διαδίκτυο'', έχει γεμίσει σε βαθμό κορεσμού, από μισθοφορικά blogs που εκτελούν συγκεκριμένα συμβόλαια παραπληροφόρησης.

Η δύναμη των blogs είναι όμοια μ΄ αυτήν του κουτσομπολιού που κάνουν οι γειτόνισσες, είναι αιχμηρή, υπερβολική, αστραπιαία και βγάζει αλήθειες!!

blackmail.