Να δώσει λύση στο θολό διοικητικό τοπίο για την ομάδα της Κατερίνης προτίθεται ο Γιώτης Σατσίδης. Βγαίνοντας μπροστά σε μια δύσκολη στιγμή, μετά την αποτυχία όχι μόνο για την άνοδο, αλλά και για την είσοδο στα πλέι οφ, μετά από έναν κάκιστο και… καταστροφικό μήνα για την ομάδα της Πιερίας. 
Ο άλλοτε γενικός αρχηγός των μελανόλευκων και στενός συνεργάτης των πρώην μεγαλομετόχων,
Γιάννη Ντούμου και Δημήτρη Ελευθεριάδη φωνάζει «παρών».

Συγκεκριμένα, ο Γιώτης Σατσίδης δήλωσε στη mikriliga.com αναφορικά με αυτή την κίνηση που ετοιμάζεται για την «αναγέννηση» του Πιερικού: 

«Μετά από αρκετή σκέψη και με βάση τον τρόπο που χάθηκε ο φετινός στόχος για τον Πιερικό, θεωρώ ότι όλοι έχουμε ευθύνη για ότι έγινε. Μερίδιο ευθύνης υπάρχει και για τα λάθη που έγιναν τα προηγούμενα χρόνια. Ήδη έγιναν συναντήσεις με ανθρώπους και επιχειρηματίες της Κατερίνης και της Κεντρικής Μακεδονίας. Ανθρώπους που αγαπούν το ποδόσφαιρο και τον Πιερικό και θέλουν να προσφέρουν σε αυτή την ομάδα. Ο Πιερικός πρέπει να ανασυνταχθεί και να ξαναγίνει υγιής. Θα είμαστε εδώ να βοηθήσουμε αν χρειαστεί. Περιμένουμε τις εξελίξεις. Υπάρχει έτοιμο σχήμα, με επικεφαλής εμένα. Όταν είμαστε έτοιμοι θα αρχίσουν οι επαφές με όλους τους εμπλεκόμενους για να προχωρήσουμε».

Ο έμπειρος παράγοντας αρνήθηκε να αποκαλύψει στοιχεία για την ταυτότητα άλλων προσώπων που μετέχουν σε αυτή την επενδυτική κίνηση, ενώ ένα θέμα είναι το αν είναι διατεθειμένη να παραδώσει τα «κλειδιά» η διοίκηση του Κώστα Παπαδόπουλου ή οι διαπραγματεύσεις ξεκινήσουν με την πλευρά του Ερασιτέχνη. Στα αγωνιστικά, οι προπονήσεις συνεχίζονται υπό τις οδηγίες του Τάσου Ιωαννίδη.