Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Αλέκος Οφίδης


Ο Αλέκος Οφίδης επισκέφθηκε εχθές τα γραφεία του ΨΝΠΟ όπου είχε συνάντηση με τον αναπληρωτή διοικητή κύριο Μανώλη Κοσμαδάκη. Συνομίλησε επίσης με τους εργαζόμενους στο γραφείο προσωπικού.
  Στη συνέχεια επισκέφθηκε τα εξωτερικά ιατρεία, το κέντρο ψυχικής υγείας και το οδοντιατρείο όπου συνομίλησε με το προσωπικό και τον διευθυντή κύριο Ιωάννη Ιωάννου.

  Αργότερα επισκέφθηκε τη δομή «Αρμονία» όπου συναντήθηκε με την προϊσταμένη κυρία Λιακοπούλου Νικολέττα, το προσωπικο και κυρίως τους ασθενείς, που τον ξενάγησαν στο θερμοκήπιο της δομής, όπου ο Αλέκος Οφίδης εξεπλάγην με αυτά που είδε και συνεχάρη το προσωπικό και τους ασθενείς για τις φιλότιμες προσπάθειες τους.
  Συνεχίζοντας, επισκέφθηκε το τμήμα οξέων περιστατικών και τον ΟΚΑΝΑ όπου ενημερώθηκε από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για τον τρόπο λειτουργίας των κλινικών και για τα προβλήματα που υπάρχουν.
  Τέλος, επισκέφθηκε το οικοτροφείο «Τερψιχόρη» στην Κονταριώτισσα, ξεναγήθηκε στους χώρους του και συνομίλησε για τα προβλήματα των ενοίκων και του προσωπικού.
  Μετά από όλα αυτά που είδε και ακούγοντας όλα τα προβλήματά τους, δήλωσε, ότι θα είναι πάντα δίπλα τους.