Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Σκουρλέτης: Πολιτικά αστεία η συζήτηση για συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ σε σχήμα με ΝΔ-ΠΑΣΟΚ


Σκουρλέτης: Πολιτικά αστεία η συζήτηση για συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ σε σχήμα με ΝΔ-ΠΑΣΟΚ

«Πολιτικά αστεία συζήτηση που δεν έχει καμία βάση» χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, τη συζήτηση για το ενδεχόμενο συμμετοχής του συνδυασμού σε κυβέρνηση συνεργασίας με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.
Νωρίτερα, η Αννα Διαμαντοπούλου εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ, ανέφερε ότι το Κίνημα δεν θα μετάσχει σε κυβέρνηση υπό τη ΝΔ αν δεν συμμετέχει στο σχήμα και ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Αν θέλουμε η χώρα να έχει ισχυρή διαπραγματευτική φωνή θα έπρεπε όλοι να επιθυμούν την ύπαρξη μιας ισχυρής αντιπολίτευσης, κάτι που θα ωφελήσει και τη χώρα και τη δημοκρατία», υπογράμμισε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο.
Ο κ. Σκουρλέτης τόνισε ακόμη ότι με βάση τα έως τώρα στοιχεία των αποτελεσμάτων προκύπτει μια εικόνα θετικών ανατροπών, καθώς παγιώνεται ένας νέος πολιτικός χάρτης με τον άξονα της πολιτικής ζωής να έχει πάει προς τα αριστερά. Ανεξάρτητα από την κυβέρνηση που θα σχηματιστεί, είπε, το στοιχείο αυτό θα ληφθεί σοβαρά υπόψη, γιατί η πολιτική δεν μπορεί πλέον να είναι ίδια στο εξής, όσον αφορά τη στάση έναντι της ΕΕ.