Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

«Ο ΠΑΟΚ είναι ανώτερος από την Ραπίντ»


Ο Ρόμαν Βάλνερ μίλησε στα «Σπορ του Βορρά» για το ζευγάρι του Europa League, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τη Ραπίντ Βιέννης και τόνισε ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» είναι η ομάδα που έχει προβάδισμα για την πρόκριση.

Ο Αυστριακός επιθετικός δήλωσε: «Θα είναι πολύ δύσκολα ματς για τη Ραπίντ. Ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια έχει κάνει πολύ καλές πορείες στην Ευρώπη. Πέρυσι δε βγήκε πρώτος στον όμιλό του στο Γιουροπα Λιγκ και προκρίθηκε στους 32;

Το πρώτο ματς θα γίνει στη Θεσσαλονίκη και θα πρέπει να ξέρουν οι συμπατριώτες μου ότι το γήπεδο του ΠΑΟΚ είναι μία από τις πιο καυτές έδρες της Ευρώπης, θα πρέπει όμως και ο ΠΑΟΚ να ξέρει ότι και η Ραπίντ έχει καυτή έδρα».

Κλείνοντας τόνισε: «Έχω την αίσθηση ότι ο ΠΑΟΚ είναι ανώτερος αυτή τη στιγμή από την Ραπίντ ως ομάδα. Ήταν άλλωστε και στους ισχυρούς της κλήρωσης και αυτό δείχνει αρκετά πράγματα. Οι πιο επικίνδυνοι παίκτες της Ραπίντ είναι ο αρχηγός της ο Χόφμαν, με τον οποίο είχα παίξει και συμπαίκτης για δύο χρόνια, αλλά και ο καινούργιος επιθετικός που απέκτησε, ο Μποντ. Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ θα έχει τον πρώτο λόγο, αλλά η Ραπίντ είναι σίγουρο ότι θα το παλέψει από την πλευρά της».