Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Οι «χρυσές» ρακέτες του Πανελλήνιου Τουρνουά Τένις


 Η Αγνή Στεφάνου και ο Αλέξανδρος Γιακούποβιτς αναδείχθηκαν νικητές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τένις, που ολοκληρώθηκε την Κυριακή στις εγκαταστάσεις του Α.Ο.Α. Φιλοθέης.

Ο «Γιακού» κατέκτησε για 2η συνεχόμενη χρονιά τον τίτλο, κερδίζοντας στον τελικό τον Θοδωρή Αγγελίνο, ενώ η Στεφάνου ξεπέρασε το εμπόδιο της Αφροδίτης Λατινοπούλου και σάρωσε στον τελικό.

Ο Αλέξανδρος Γιακούποβιτς επιβεβαίωσε τον τίτλο του κορυφαίου Έλληνα, καθώς κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα για 2η διαδοχική σεζόν, αυτήν τη φορά κερδίζοντας στον τελικό τον Θοδωρή Αγγελίνο σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με 5-7, 6-2, 6-3. Την 3η θέση στο μονό ανδρών πήρε ο Χάρης Καπόγιαννης, που νίκησε με 6-4, 2-6, 7-5 τον Νίκο Κόκκοτα.

Στις γυναίκες πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η Αγνή Στεφάνου, η οποία πέρυσι είχε χάσει τον τίτλο στον τελικό από την Άννα Γερασίμου. Η αθλήτρια του Α.Ο.Α. Φιλοθέης επικράτησε στον τελικό της Αφροδίτης Λατινοπούλου με 6-4, 6-2 και συμπλήρωσε έτσι ένα άψογο τουρνουά στην έδρα της, πετυχαίνοντας 5 νίκες και χάνοντας μόλις ένα σετ. Η Ειρήνη Παπαγεωργίου πήρε χωρίς αγώνα την 3η θέση, ενώ η Ιωάννα Μαρκεσίνη κατέλαβε την 4η.