Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Σιλβέστερ Σταλόνε: «Αυτό που ζω είναι μια φρικτή κατάσταση»


Σιλβέστερ Σταλόνε: «Αυτό που ζω είναι μια φρικτή κατάσταση»
«Είναι δύσκολο, πολύ δύσκολο… είναι μια φρικτή κατάσταση», δήλωσε ο Σιλβέστερ Σταλόνε στην τηλεοπτική εκπομπή «Good Morning America» του καναλιού ABC, στην πρώτη του εμφάνιση μετά το θάνατο του γιου του, Σέιτζ, πριν από ένα μήνα.
Ο «Ρόκι» εξομολογήθηκε στο κοινό, μεταξύ άλλων, ότι προσπαθεί να ξαναρχίσει να ζει και είπε ότι η στήριξη των φίλων και της οικογένειάς του τον βοηθούν να αντιμετωπίσει την τρομακτική απώλεια.
«Ο χρόνος γιατρεύει τα πάντα. Πρέπει να αρχίσεις και πάλι να ζεις, αλλιώς θα βρίσκεσαι συνεχώς σε μια δίνη», παραδέχτηκε ο Σταλόνε.
Ο γιος του διάσημου ηθοποιού, Σέιτζ, 36 ετών, βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στο Λος Αντζελες στις αρχές Ιουλίου. Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου του.
Ο Σέιτζ έπαιζε το γιο του Σταλόνε στην ταινία «Rocky 5» και ήταν ο δεύτερος από τους δυο γιους, που απέκτησε ο ηθοποιός με την πρώτη του σύζυγο, Σάσα Τζακ.
Η καινούργια ταινία του Σιλβέστερ Σταλόνε, «Οι αναλώσιμοι 2» («The Expendables 2»), με συμπρωταγωνιστές τους Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ, Μπρους Γουίλις, Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ, Τζέισον Στέιθαμ και Ντολφ Λούντγκρεν, έκανε την πρεμιέρα της αυτή την εβδομάδα στην Ελλάδα, την υπόλοιπη Ευρώπη και τις ΗΠΑ.