Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ : Συστηματική συντήρηση στους χώρους πρασίνου




  Με εντατικούς ρυθμούς εργάζονται καθημερινά τα συνεργεία της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου Κατερίνης, προκειμένου να εξασφαλίσουν τις καλύτερες συνθήκες στους κοινόχρηστους χώρους, χώρους πρασίνου, παιδικές χαρές, αλλά και κατά μήκος του οδικού δικτύου στην πόλη της Κατερίνης και σε όλες τις δημοτικές και τοπικές κοινότητες του Δήμου.

Στο πλαίσιο αυτό, στην οδό 19ης Μαΐου(στο ύψος της Μέριμνας), σε νησίδες και κυκλικούς κόμβους στην Κατερίνη, στην Γανόχωρα(Πάρκο, Κοινότητα, Σύλλογος), στην είσοδο της Περίστασης, στην Παραλία, στην Ολυμπιακή Ακτή, στον Σβορώνο(παλαιά στρατολογία)εργάστηκαν σήμερα Παρασκευή 17 Αυγούστου, τα συνεργεία της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος και Πρασίνου.

Ειδικότερα έγινε:
  • Κοπή, αποψίλωση και καθαρισμός χόρτων στην οδό 19ης Μαΐου(στο ύψος της Μέριμνας), στην Γανόχωρα(Πάρκο, Κοινότητα, Σύλλογος), στον Σβορώνο(παλαιά στρατολογία).
  • Πότισμα στους φοίνικες στην είσοδο της Περίστασης, σε δενδροστοιχία στην Ολυμπιακή Ακτή, σε παρτέρια στην Παραλία. Επίσης, στις νησίδες στην συμβολή των οδών Φαρμάκη&Ατήρων, στους κυκλικούς κόμβους(Τέρμα Μαρτίου Αυγουστίνου και Γανόχωρας).