Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Σε ορειβάτη από την Πάτρα ανήκει το πτώμα που βρέθηκε στον Όλυμπο (ενώ συνεχίζεται το μυστήριο με την εξαφάνιση του δράστη της δολοφονίας στο Λιτόχωρο)


ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ




  

    Από το Διοικητή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας κο Ματσούκα, έγινε γνωστό ότι έχει περισυλλεχθεί η σoρός του άτυχου άνδρα που βρέθηκε χθες στον Όλυμπο. Δεν έγιναν γνωστές άλλες λεπτομέρειες αλλά από ανθρώπους που έχουν δει το πτώμα, φέρεται να έχει αναγνωριστεί το θύμα από τη χρυσή οδοντοστοιχία του. Ίσως πρόκειται για ορειβάτη από την Πάτρα που χάθηκε πέρυσι το χειμώνα. Αναμένεται η ιατροδικαστική έκθεση και η επίσημη αναγνώριση από τους συγγενείς για να δοθούν επίσημα τα πρώτα στοιχεία. Αυτήν η εξέλιξη θέτει στη μικρή κοινωνία του Λιτοχώρου και τα μεγάλα ερωτηματικά για την εξαφάνιση του 41χρονου δράστη που πριν 31 ημέρες δολοφόνησε στο Λιτόχωρο το 46χρονο συγχωριανό του.

Ο δράστης φέρεται ότι ή αυτοκτόνησε, ή ότι έχει χάσει τη ζωή του από τις κακουχίες, ή ότι κρύβεται. Πάντως, μόλις η οικογένεια του δράστη πληροφορήθηκε το χθεσινό γεγονός στον Όλυμπο κινήθηκε για να πληροφορηθεί τις εξελίξεις από την έρευνα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κατερίνης και  της 2ης Ε.Μ.Α.Κ. Θεσσαλονίκης. Για το λόγο αυτό ο κος Παπανικολάου, δικηγόρος της οικογένειας του δράστη, επισκέφθηκε το Διοικητή της Ασφάλειας κο Τζήμα για να ενημερωθεί για την πορεία των ερευνών στον Όλυμπο.