Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

«Το πιο σημαντικό είναι οι τρεις βαθμοί»


 
 
 Ο Σωτήρης Νίνης ξεκαθάρισε ότι η Εθνική Ελλάδος κοιτάει κάθε παιχνίδι χωριστά στην προσπάθεια που κάνει να βρεθεί στο Ρίο ντε Τζανέιρο όπου θα διεξαχθεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εθνικών Ομάδων Ποδοσφαίρου.

«Το πιο σημαντικό για εμάς είναι οι τρεις βαθμοί και το ότι ξεκινήσαμε θετικά. Ήταν δύο εντελώς διαφορετικά ημίχρονα. Οι καιρικές συνθήκες που υπήρχαν έκαναν δύσκολο το να αποδώσουν όπως ήθελαν οι συμπαίκτες μου στο α' ημίχρονο. Στο β' μέρος μειώθηκε η ένταση της βροχής και οι συνθήκες έγιναν καλύτερες. Παίξαμε πολύ καλύτερα, είχαμε την κατοχή της μπάλας, ελέγξαμε τον ρυθμό του αγώνα και βάλαμε τα δύο γκολ που μας έδωσαν τους τρεις βαθμούς», εξήγησε.

«Κοιτάμε κάθε αγώνα χωριστά. Το πιο βασικό για την ομάδα μας είναι οι τρεις βαθμοί. Με όποια ομάδα κι αν παίζουμε θέλουμε τη νίκη. Είναι σημαντικό πως κάναμε καλό ξεκίνημα. Αυτό μας δίνει κίνητρο και καλή ψυχολογία. Οι ομάδες στον όμιλο μπορεί να μην είναι μεγαθήρια αλλά είναι δύσκολες. Εμείς πρέπει να αποδείξουμε στο γήπεδο πως μπορούμε να τις κερδίσουμε», πρόσθεσε.