Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Διαγραφή χρέους 1.700 ευρώ


 

  Τη διαγραφή χρέους 1.700 ευρώ από οφειλές προς τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης του δήμου Αβδήρων αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο του δήμου που συνεδρίασε σε κλίμα γενικότερης έντασης και διαφωνιών ανάμεσα στα μέλη της δημοτικής αρχής.

Πρόκειται για λογαριασμό νερού ύψους 3.200 ευρώ δημότη παραλιακού οικισμού του δήμου προς τη ΔΕΥΑΑ, που δεν είχε εξοφληθεί εδώ και πέντε χρόνια. Ο ίδιος ισχυρίστηκε στο αιτιολογικό της αίτησής του για τη ρύθμιση της οφειλής του προς τη δημοτική επιχείρηση πως ο λογαριασμός όλα αυτά τα χρόνια αποστελλόταν σε λάθος διεύθυνση, ενώ αντίθετος με τη διαγραφή της οφειλής ή μέρους αυτής εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΑ κος Γιώργος Σίσκος.

Μετά από την έντονη παρέμβαση ωστόσο του δημάρχου Αβδήρων κου Βασίλη Τσολακίδη το θέμα πέρασε κατά πλειοψηφία, με τον Δ.Σ. να αποφασίζει τη διαγραφή των 1.700 από τα 3.200 ευρώ, με μέλη ωστόσο του συνδυασμού της συμπολίτευσης να το καταψηφίζουν, εκφράζοντας την έντονη αντίθεσή τους, δημιουργώντας ρωγμές στην παράταξη του δημάρχου.

thrakitoday.gr