Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

«Ευχαριστώ για το δώρο»

Ικανοποίηση Σαββίδη για το 4-1 επί του Άρη

«Ευχαριστώ για το δώρο» 
  Ούτε ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης δεν θα μπορούσε να σχεδιάσει καλύτερα την πρώτη του παρουσία -ως θεατής- στην Τούμπα από τότε που έγινε αφεντικό στον ΠΑΟΚ.

Μιλώντας μετά το 4-1 επί του Άρη ευχαρίστησε τους παίκτες του «Δικεφάλου» για το δώρο που του έκαναν.

Αναλυτικά, όσα είπε στη Nova:

«Δεν θέλαμε με τίποτα να απογοητεύσουμε τον κόσμο. Η ομάδα είχε πλήρη υπεροχή σε όλο το παιχνίδι και είναι σημαντικό που νικήσαμε. Στο τέλος υπήρξαν, βέβαια, κάποια επεισόδια και ίσως μερικοί φίλαθλοι να αισθάνθηκαν άσχημα. Θέλω να συγχαρώ όλους για το πολύ καλό παιχνίδι. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για το δώρο που μου έκαναν. Ξέρω ότι προσπάθησαν περισσότερο επειδή ήμουν στην εξέδρα. Όλες οι νίκες είναι μπροστά μας».

Για τους στόχους που έχει θέσει ως νέος ιδιοκτήτης : «Εγώ θα συνεχίσω να δουλεύω για να παραμένουμε ψηλά. Όσο πιο πάνω, όμως βρίσκεσαι, τόσο πιο βαριά πέφτεις κάτω. Σαφώς και σκέφτομαι και ονειρεύομαι καλά παιχνίδια του ΠΑΟΚ στα ευρωπαϊκά γήπεδα και με την ατμόσφαιρα που συνάντησα σήμερα κατάλαβα ότι πρέπει να βρίσκομαι πιο συχνά στη Θεσσαλονίκη».

Για την ποντιακή καταγωγή του: «Πολύ με ρωτούν σχετικά. Όλοι οι Έλληνες θα πρέπει να καταλάβουν ότι ο ποντιακός ελληνισμός είναι το μέλλον για την Ελλάδα. Είμαι ευτυχισμένος που για πρώτη φορά ως ιδιοκτήτης βρέθηκα στο γήπεδο. Ευχαριστώ και τους φιλάθλους και κάποια μικρά προβλήματα θα πρέπει να τα ξεχάσουμε».

  sport-fm.gr