Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Κίτρος Πιερίας : Πρωταθλητές πάλης στο δρόμο παραμονές αγώνων


   
    Στο δρόμο βρέθηκαν χθες το βράδυ οι αθλητές και οι αθλήτριες της πάλης του Κίτρους Πιερίας καθώς βρήκαν το Γυμναστήριο, στο οποίο προσήλθαν όπως κάθε μέρα για να προπονηθούν, σφραγισμένο.
Η παρακάτω ανακοίνωση θυροκολλήθηκε στο Δημοτικό Γυμναστήριο Πάλης του Μέγα Αλέξανδρου Κίτρους Πιερίας. "Ανακοίνωση: Το Δημοτικό Γυμναστήριο Κίτρους με εντολή του Δημάρχου και της αρμόδιας αντιδημάρχου του Δήμου Πύδνας - Κολινδρού θα παραμείνει κλειστό μέχρι νεωτέρας".

Να σημειώσουμε εδώ ότι το παραπάνω κείμενο είναι ανυπόγραφο και δεν φέρει κάποια επίσημη σφραγίδα (όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία που ακολουθεί) πράγμα που από μόνο του εγείρει ερωτήματα για την νομιμότητά του.
Αιτία όλων αυτών, σύμφωνα με καταγγελία που μας έγινε από μέλη του σωματείου, η πρόθεση μελών της Δημοτικής αρχής να στεγάσουν στον ίδιο χώρο νεοσύστατο σύλλογο τζούντο, ο οποίος σημειωτέων έχει ως έδρα του την πρωτεύουσα του νομού Πιερίας την Κατερίνη.
"Οι σφετεριστές του γυμναστηρίου" όπως μας είπαν αθλητές "ξεκίνησαν να κάνουν προπονήσεις με την ανοχή των αθλητών της πάλης αλλά και των τοπικών αρχόντων φτάνοντας στο σημείο να κάνουν και υποδείξεις του τι θα έπρεπε να αλλαχτεί και τι όχι, ενώ είχε προηγηθεί ανακαίνιση του γυμναστηρίου με χρήματα των αθλητών πάλης".
Στην άρνηση των μελών του σωματείου πάλης να ανεχθούν την κατάσταση αυτή, αλλάχθηκαν απροειδοποίητα οι κλειδαριές του γυμναστηρίου, παρότι το γυμναστήριο είναι εξοπλισμένο με την παλαίστρα, τη σάουνα και τα αθλητικά όργανα του σωματείου.
Σήμερα το Γυμναστήριο θα έρθει να σφραγίσει η Αστυνομία όπως ειπώθηκε στα μέλη του συλλόγου.
Σε μια εποχή όπου η χώρα μας και οι πολίτες της δοκιμάζονται, κάποιοι θεωρούν φρόνιμο να βγάζουν στο δρόμο νέους που επιθυμούν να αθληθούν.
Ελπίζουμε ότι θα επικρατήσει σύνεση και θα δοθεί δίκαια λύση στο μεγάλο αυτό πρόβλημα, παρότι τα μηνύματα που μας έρχονται από το Κίτρος είναι αποθαρρυντικά.
"Οψόμεθα εις Φιλίππους"
 palema.gr