Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Μήνυμα του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη για την Πρωτοχρονιά 2013




     

   Στο κατώφλι του νέου χρόνου σας απευθύνω τις θερμότερες ευχές μου για υγεία, δύναμη και προκοπή. Υποδεχόμαστε το 2013 με την προσμονή αλλά και με την πεποίθηση ότι,  θα είναι μια χρονιά καλύτερη για τον τόπο μας, αρκεί να πιστέψουμε στις δυνάμεις μας και να αγωνιστούμε αποτελεσματικά, με συλλογική δράση και σκληρή δουλειά.

Η σκέψη μας είναι πρώτα, στους νέους ανθρώπους που καλούνται να επιβιώσουν σε ένα περιβάλλον όλο και πιο ανταγωνιστικό, όλο και πιο σκληρό. Στη νέα αυτή γενιά οφείλουμε μια νέα Ελλάδα, μία νέα δημιουργική αφετηρία, που θα δώσει ώθηση στη διάθεσή μας να πετύχουμε σπουδαία πράγματα με μέλλον και προοπτική.
Είναι επίσης, στον συνάνθρωπό μας, που υποφέρει από ασθένειες, από φτώχεια, από μοναξιά, από έλλειψη αισιοδοξίας. Σήμερα, περισσότερο από ποτέ,  αξίες διαχρονικές, όπως η αλληλεγγύη, η κατανόηση και η ανιδιοτελής προσφορά η κοινωνία μας έχει ανάγκη να επαναφέρει στο προσκήνιο.
Διατηρώντας ισχυρή την πίστη και ζωντανή την ελπίδα ότι, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η χώρα και τις αντιξοότητες των καιρών, μπορούμε να τα καταφέρουμε, εύχομαι ολόψυχα Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά.