Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Η εκδήλωση κοπής της πίτας των ΚΑΠΗ του Δήμου Κατερίνης





  Με εξαιρετική επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή μελών και φίλων των ΚΑΠΗ πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου στο Συνεδριακό Κέντρο, η εκδήλωση κοπής της πίτας των ΚΑΠΗ (Α’ ΚΑΙ Β’) της πόλης της Κατερίνης.

Την πίτα ευλόγησε ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ι. Μητρόπολης Κίτρους και Κατερίνης π. Ιωακείμ Οικονομίκος (μέλος του Ο.Π.Π.Α.Π.).







  




    Παρόντες ήταν ο πρόεδρος του Οργανισμού Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Θωμάς Παπαδημητρίου, ο Αντιδήμαρχος Αναστάσιος Παπαζήσης, εργαζόμενοι του κέντρου και το σύνολο των μελών του ΚΑΠΗ. Επίσης, παρέστησαν μέλη της διοίκησης του ΟΠΠΑΠ.
Σε σύντομη ομιλία του, τόσο ο κ. Παπαδημητρίου, όσο και ο κ. Παπαζήσης μετέφεραν στους ηλικιωμένους, τους χαιρετισμούς του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη, ενώ όπως τονίστηκε « ο Δήμος αναγνωρίζοντας τη μεγάλη συμβολή τους στην ενεργό κοινωνία, τους αντιμετωπίζει, με ευαισθησία, δεδομένο ενδιαφέρον και σεβασμό».
Η χορωδία των ΚΑΠΗ υπό τη διεύθυνση του Κώστα Σταθακόπουλου και το χορευτικό του ΚΑΠΗ (Δημοτικής Ενότητας Παραλίας) πλαισίωσαν μουσικά την εκδήλωση και μετέδωσαν κέφι και ζωντάνια στους ηλικιωμένους. Στους τρεις τυχερούς της πίτας δόθηκαν αντίστοιχα συμβολικά δώρα.