Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Βάπτιση τετράχρονου παιδιού από μουσουλμανική οικογένεια



  


   ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 12.00 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ
* ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΘΑ ΤΕΛΕΣΟΥΝ Ο ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ π. ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΕΦΗΜΕΡΙΟΣ ΤΟΥ ΝΑΟΥ π. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
* ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΔΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ ΜΠΡΟΥΣΚΕΛΗ
 
Παιδί από μουσουλμανική οικογένεια βαπτίζεται Ορθόδοξος Χριστιανός το Σάββατο 16 Μαρτίου 2013 στις 12.00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Λεπτοκαρυάς. 

Πρόκειται για τον μικρό Ευστράτιο, ένα από τα παιδιά που προστατεύει ο Σύλλογος Προστασίας Παιδιών «ΒΕΝΙΑΜΙΝ» στη δομή «ΑΓΚΑΛΙΑ», μια πρωτότυπη για τα ελληνικά δεδομένα δομή – οικογένεια η οποία λειτουργεί στην Κατερίνη υπό την άμεση επίβλεψη και οικονομική – ηθική στήριξη του συλλόγου.
Τη βάπτιση θα τελέσουν ο Αρχιμανδρίτης π. Ιγνάτιος Σωτηριάδης και ο Εφημέριος του Ιερού Ναού Λεπτοκαρυάς, π. Αθανάσιος Τσαρούχας.
Ανάδοχος θα είναι ο Δικηγορικός Σύλλογος Κατερίνης. Τον μικρό Στράτο θα βαπτίσουν δύο μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Κατερίνης και συγκεκριμένα, η Αναστασία Ασλανίδου και η Παναγιώτα Μπρουσκέλη.
Ο πρόεδρος του «ΒΕΝΙΑΜΙΝ» Χάρης Αναστασίου αλλά και γενικότερα η διοίκηση του συλλόγου προσκαλούν όλους όσοι επιθυμούν να παραβρεθούν στον Άγιο Νικόλαο Λεπτοκαρυάς προκειμένου να παρακολουθήσουν το Μυστήριο και να γιορτάσουν, μαζί με τον Δικηγορικό Σύλλογο Κατερίνης και τον Σύλλογο «ΒΕΝΙΑΜΙΝ», αυτό το χαρούμενο γεγονός.