Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Στις εκδηλώσεις μνήμης για το Λευτέρη Μήλο

 



  
  


   Στις εκδηλώσεις μνήμης που έγιναν πρόσφατα στο Αργυρόκαστρο για το Λευτέρη Μήλο, το βορειοηπειρώτη ποδοσφαιριστή της ΑΕ Λαρίσης που έπεσε θύμα της ασφάλτου πριν 16 χρόνια, τίμησαν πολλοί Έλληνες με την παρουσία τους και μεταξύ αυτών και ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου κ. Κώστας Σαμαράς. 

Στην αίθουσα του Μεγάρου Πολιτισμού στο Αργυρόκαστρο έγινε η εναρκτήρια τελετή έκθεσης με φωτογραφίες αντικείμενα, βραβεύσεις και αναμνήσεις προς τιμήν του και στο  κινηματοθέατρο «Zihni Sako» πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους φίλους και τους καλεσμένους της εκδήλωσης, αφού προηγήθηκε μια μικρή χαιρετιστήρια ομιλία του υπουργού Εργασίας Σπύρου Ξέρρα.
Επίσης, στη Δερβιτσάνη στο γήπεδο ποδοσφαίρου «Λευτέρης Μήλος», έγινε αγώνας προς τιμή του Μήλου, καθώς και η τελετή αποκαλυπτηρίων της προτομής του που φιλοτέχνησε ο γνωστός Αλβανός γλύπτης Maksi Mero.
Στις φωτογραφίες διακρίνονται ο υπουργός Εργασίας της Αλβανίας κ. Σπύρος Ξέρας με τον πρώην πρόεδρο της ΑΕΛ κ. Κώστα Σαμαρά, καθώς και ο κ. Αντώνιος Μερτζιάνης,  επιχειρηματίας -και επιστήθιος  φίλος του κ. Κ. Σαμαρά- που δραστηριοποιείται στη Νυρεμβέργη της Γερμανίας και στην Κατερίνη.