Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

ΔΙΟΔΙΑ ΑΙΓΙΝΙΟΥ : ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΣ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΝΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ

  



  




   Στις 28 Ιανουαρίου ξεκίνησε ένας δυναμικός αγώνας για την κατάργηση των διοδίων Αιγινίου. Ήταν η μέρα έναρξης της λειτουργίας αυτών των καταστρεπτικών για την Πιερία διοδίων. Εκείνη τη μέρα επιτέθηκαν και τα ΜΑΤ, δέρνοντας τους διαδηλωτές με πρώτο τον δήμαρχο Πύδνας - Κολινδρού και ρίχνοντας χημικά για να τους απομακρύνουν.

Χθες, με τη συμπλήρωση 42 ημερών αγώνα, πραγματοποιήθηκε το μεγαλειώδες συλλαλητήριο απελευθέρωσης των διοδίων Αιγινίου, όπου συμμετείχαν χιλιάδες πολίτες από όλη την Πιερία. Ο σπόρος της 28ης Ιανουαρίου άρχισε χθες να καρπίζει. Είδαμε ανθρώπους που δεν είχαν ξανάρθει σε διαμαρτυρία κατά των διοδίων να δίνουν το βροντερό παρών. Πολλοί ήταν οι πολίτες από την Κατερίνη που ήρθαν για πρώτη φορά και αυτό πιστεύουμε ότι γίνεται, γιατί εκτίμησαν έναν δυναμικό και ανυποχώρητο αγώνα που δίνεται στην πρώτη γραμμή της μάχης για να μην περάσουν τα καταστρεπτικά για την Πιερία διόδια.
Το χθεσινό μεγάλο συλλαλητήριο έδωσε το μήνυμα της συνέχισης του αγώνα, εμψύχωσε και επιβράβευσε όσους μάχονται όλον αυτό τον καιρό στα διόδια του Αιγινίου και τόνωσε την ελπίδα για τη νίκη που θα έρθει με την οριστική κατάργηση των διοδίων.