Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Ποινή φυλάκισης για τη μπουνιά στον καθηγητή του

Ποινή φυλάκισης για τη μπουνιά στον καθηγητή του  

  Ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών με τριετή αναστολή επιβλήθηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου σε έναν 22χρονο ο οποίος πριν από πέντε έτη, είχε γρονθοκοπήσει και εξυβρίσει έναν καθηγητή του στο Τεχνικό Επαγγελματικό Εκπαιδευτήριο όπου φοιτούσε στη Ρόδο.
Ο νεαρός επιτέθηκε στον καθηγητή την ώρα του αγιασμού θεωρώντας τον υπαίτιο για απόφαση που είχε ληφθεί την προηγούμενη μέρα από συμβούλιο 65 καθηγητών και η οποία αφορούσε ποινή αλλαγής σχολικού περιβάλλοντος λόγω παραβατικής συμπεριφοράς.
Ο συνήγορος του μαθητή επεσήμανε ότι ο κατηγορούμενος ήταν πρόεδρος του 15μελούς των μαθητών και είχε πρωτοστατήσει στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας για την άθλια κατάσταση του σχολείου, προβαίνοντας σε κατάληψη.

Mε πληροφορίες από το dimokratiki.gr