Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Κίνηση Ελεύθερων Πολιτών Δήμου Κατερίνης



 Αγαπητοί συμπολίτες είμαστε μια ομάδα πολιτών, που αγαπούμε την πόλη μας.
Καλούμε εσένα τον συμπολίτη μας να αναδείξεις τα προβλήματα της περιοχής σου, να εκφράσεις τα παράπονά σου αλλά και να διατυπώσεις τις προτάσεις σου.
Ότι δεν σου αρέσει , όλοι μαζί μπορούμε να το αλλάξουμε.

Αρχίζουμε κάτι δύσκολο, κάτι όμορφο. Δεν τάζουμε πράγματα που δεν γίνονται. Δεν είμαστε πολιτικοί.. Είμαστε απλοί άνθρωποι, καθημερινοί, άνθρωποι τις διπλανής πόρτας. Είμαστε εκπαιδευτικοί που διδάσκουμε στα παιδιά σας. Είμαστε άνεργοι που προσπαθούμε να φροντίσουμε τις οικογένειες μας. Είμαστε άνθρωποι που τα χέρια μας σκλήρυναν και ξεφλούδισαν στις οικοδομές. Είμαστε άνθρωποι των 400 ευρώ. Είμαστε κάποιοι από όλους εσάς. Είμαστε εσείς. Δεν θα σας υποσχεθούμε ότι έχουμε το μαγικό ραβδί που θα αλλάξει τα πάντα. Δεν το έχουμε. Εσείς όμως το έχετε και μπορείτε να αλλάξετε τα πάντα. Στηρίξτε μας, ελάτε μαζί μας για να κάνουμε αυτά που εμείς και εσείς θέλουμε ! ! !

Στην Κίνηση Ελευθέρων Πολιτών. Δεν υπάρχει αρχηγός. Δεν υπάρχει επικεφαλής. Δεν υπάρχει κράχτης. Το μεγάλο όνομα είστε εσείς. Δεν χρειαζόμαστε άλλους. Έχουμε εσάς. Μας φτάνει.! Όλοι μαζί για μια νέα πόλη ! ! !