Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Ασφαλτοστρώσεις σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Κατερίνης


  Έργα που είναι σημαντικά για τις καθημερινές ανάγκες των κατοίκων των Τοπικών Κοινοτήτων στο σύνολο του Δήμου Κατερίνης και αφορούν παρεμβάσεις αποκατάστασης μικρών και μεγάλων προβλημάτων στο οδικό δίκτυο, είναι σε εξέλιξη από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Κατερίνης και της ΔΕΥΑΚ αντίστοιχα. 


 Οι εργασίες τις ημέρες αυτές επικεντρώνονται σε παρεμβάσεις  και ασφαλτοστρώσεις τμημάτων οδών στην Τοπική Κοινότητα Μοσχοχωρίου, στην Τοπική Κοινότητα Ελάφου, καθώς και στα Καταλώνια. Προηγήθηκε  η απαραίτητη προετοιμασία και εξυγίανση των σημείων που είχαν υποστεί φθορές και ξεκίνησε η ασφαλτόστρωσή τους. Τις εργασίες συντονίζει το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΚ σε συνεργασία με τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων.

Ασφαλτοστρώσεις στο Μοσχοχώρι

«Όπως έχει επισημανθεί τα έργα αυτά γίνονται με την εποπτεία του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη. Μετά από αίτημα του Τ.Σ. Μοσχοχωρίου είμαστε σήμερα στο Μοσχοχώρι, για να υλοποιήσουμε τις παρεμβάσεις που απαιτούνται για την συντήρηση του οδικού δικτύου εντός της Τοπικής Κοινότητας. Προσπαθούμε με ό,τι μέσα διαθέτουμε να ανταποκριθούμε υλοποιώντας ένα συνολικό προγραμματισμό, που επιβλέπει ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Αντώνης Παπαγιαννούλης» σημειώνει σε δήλωσή του ο κος Μπουσνάκης.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Τ.Κ. Μοσχοχωρίου Ευαγγελόπουλος ευχαρίστησε το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΚ για την συνεργασία, ενώ όπως επισήμανε χαρακτηριστικά: «κάνουμε ότι μπορούμε για να επιλύσουμε καθημερινά προβλήματα των κατοίκων».


Παρεμβάσεις σε Έλαφο και Καταλώνια

Αναφερόμενος στις παρεμβάσεις στην Έλαφο και στα Καταλώνια αντίστοιχα, ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Αντώνης Παπαγιαννούλης σημείωσε: «Παρά τις αντίξοες συνθήκες συνεχίζουμε τις προσπάθειες να βελτιώσουμε το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων στις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Κατερίνης. Οι εργασίες επικεντρώνονται τις ημέρες αυτές εκτός από το Μοσχοχώρι, στην Έλαφο και στα Καταλώνια, όπου γίνονται αποκαταστάσεις των δρόμων, στρώνεται ασφαλτικό και σε ορισμένες περιοχές χαλίκι. Στόχος μας είναι να συμβάλλουμε στην αναβάθμιση περιοχών που ήταν ξεχασμένες για πολλά χρόνια».