Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

«Η γη που αγκαλιάζει τον Ορφέα, που δροσίζεται από τον Όλυμπο και το Αιγαίο, με τα παγκόσμια φυσικά και ιστορικά μνημεία, έπρεπε να είναι Γη της Επαγγελίας»


ΑΠΟΣΠΑΜΑ ΟΜΙΛΙΑΣ ΥΠ. ΔΗΜΑΡΧΟΥ Δ. ΔΙΟΥ -ΟΛΥΜΠΟΥ ΚΩΣΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΣΤΗ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ 11-5-2014

     Ο υποψήφιος Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου Κώστας Δημητριάδης, πραγματοποίησε χθες την προεκλογική του ομιλία στο Δ.Δ. Λεπτοκαρυάς.

Με την ευκαιρία της γιορτής της μητέρας ευχήθηκε σε όλες τις μάνες Χρόνια Πολλά και ανέφερε: «Εύχομαι να χαίρονται τις οικογένειές τους και να καμαρώνουν τα παιδιά τους. ΚΑΜΙΑ μάνα να μη δει τα παιδιά της να ξενιτεύονται, επειδή δε μπορούν να ζήσουν εδώ.
Δεσμεύομαι ότι εγώ και οι συνεργάτες μου θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για να σταματήσει αυτός ο μισεμός. Δώστε μας δύναμη με τη ψήφο σας!».
Στη συνέχεια της ομιλίας του ανέφερε:
«Στον τόπο που ιστορικά είναι προορισμένος να ζούνε χαρούμενες στιγμές οι κάτοικοι και οι επισκέπτες, κάποιοι λειτούργησαν σαν σύγχρονες Μαινάδες. Δε σεβάστηκαν την ιστορία του, δε σεβάστηκαν το κάλλος του, δεν τον φρόντισαν, δεν τον ανέδειξαν, δεν τον αξιοποίησαν. Η γη που αγκαλιάζει τον Ορφέα, που δροσίζεται από τον Όλυμπο και το Αιγαίο, η γη με τα παγκόσμια φυσικά και ιστορικά μνημεία, έπρεπε να είναι ‘Γη της Επαγγελίας’, να προσφέρει ποιότητα ζωής στους κατοίκους της και να κατέχει υψηλή θέση στη συνείδηση της παγκόσμιας κοινής γνώμης.
Αντί γι’ αυτό αιμορραγεί καθημερινά, ξενιτεύονται οι νέοι, για να μπορέσουν να ζήσουν. Τώρα ήρθε η ώρα να καταλογίσουν οι δημότες τις ευθύνες και να αναδείξουν στη Δημοτική αρχή  αυτούς που θα φέρουν την ελπίδα και την προοπτική. Αυτούς που θα αγωνιστούν και θα πετύχουν να σμίξουν οι οικογένειες και να επιστρέψουν τα Ελληνόπουλα στην πατρίδα τους.
Ένα είναι βέβαιο, ότι αυτή την κατάσταση δεν μπορούν να τη δεχτούν αυτοί  που αγαπούν τον τόπο τους και τους συνανθρώπους τους. Αυτοί που είναι υπερήφανοι για την ταυτότητά τους, τις ρίζες τους, την ιστορία τους. Αυτοί που έχουν ισχυρή εθνική συνείδηση και ανησυχούν για την ιστορική συνέχεια του Έθνους».


Αφού ανέπτυξε το πρόγραμμα του συνδυασμού, έκλεισε με την παρουσίαση των υποψηφίων λέγοντας:
«Είμαι υπερήφανος για όλους τους υποψηφίους του συνδυασμού μας, όλους αυτούς που κοσμούν το ψηφοδέλτιο Νίκης και θα αγωνιστούν για να έχει και η Λεπτοκαρυά τη θέση που της αξίζει στο Δήμο που ονειρευόμαστε». 
ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ!!
Κων/νος Γ. Δημητριάδης

Επόμενη προγραμματισμένη ομιλία σήμερα, 12 Μαΐου, στην Βροντού, στις 9:00 μ.μ.