Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ BEACH BAR “ALMIRA”







  Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Κατερίνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, εκφράζει τις θερμότατες ευχαριστίες του προς τον επιχειρηματία κ. Τσενεκίδη Κωνσταντίνο ιδιοκτήτη του Beach Bar Almira στην Παραλία Κατερίνης, για την προσφορά του προς το Τμήμα, δυο (2) κράνη Δασοπυρόσβεσης και Διάσωσης F2 X-TREM Forest Fire, του οίκου MSA Gallet Αμερικής, συνολικής αξίας τετρακοσίων τριάντα ευρώ και πενήντα λεπτών (430,50€).

Ο κ. Τσενεκίδης φιλοξένησε κατά καιρούς στην επιχείρηση του διάφορες εκδηλώσεις, όπως συναυλίες, αθλητικές δραστηριότητες, με αποκορύφωμα το παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης στην άμμο, στις οποίες τα τελευταία χρόνια το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών παρείχε εθελοντικά τις υγειονομικές και διασωστικές του Υπηρεσίες.
Εκτιμώντας την εξαετή ανιδιοτελή προσφορά των Εθελοντών προς την Πιερική κοινωνία και χωρίς να έχει καμία “υποχρέωση”, λόγω του ότι δεν ήταν ο διοργανωτής των εκδηλώσεων, προχώρησε στην ευγενική αυτή χειρονομία, η οποία και θα μας καταστήσει επιχειρησιακά πιο αποτελεσματικούς.