Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Η Νεφέλη Γεωργαλά - Βαγγέλης Ροδόπουλους: Για την ώρα χώρισαν



Η πιο σέξι blogger του διαδικτύου είναι και πάλι μόνη, καθώς έπεσαν οι τίτλοι τέλους στη σχέση της με τον πρώην πλέον αγαπημένο της. Η Νεφέλη Γεωργαλά, η 28χρονη fashion blogger που μαζί με την αδελφή της Ναταλία έχουν ένα από τα πιο... 

hot blogs, το twinfashion, χώρισε πριν από λίγο καιρό από τον Βαγγέλη Ροδόπουλο. Το ζευγάρι ήταν μαζί για αρκετό χρονικό διάστημα, ωστόσο είχε καταφέρει να διαφυλάξει τη σχέση του από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Βαγγέλης είναι γιος του Κωνσταντίνου Ροδόπουλου, προέδρου του ΙΕΚ ΑΚΜΗ και σύμβουλος διοίκησης, καθώς ασχολείται ενεργά με την οικογενειακή επιχείρηση. Εκείνη και ο Βαγγέλης γνωρίστηκαν μέσω κοινών γνωστών και από την πρώτη στιγμή υπήρξε αμοιβαίο ενδιαφέρον.

Ο νεαρός την πολιόρκησε και τελικά το «κάστρο» που ακούει στο όνομα Νεφέλη έπεσε! Ομως, δυστυχώς τα καλά δεν διαρκούν αιώνια και ήρθε το τέλος στη σχέση τους... Κανείς δεν ξέρει τον λόγο που χώρισαν, όμως ακόμη είναι πολύ καλοί φίλοι και μάλιστα άνθρωποι που τους γνωρίζουν καλά δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να τα ξαναβρούν κάποια στιγμή στο μέλλον.

Σε πάρτι στη Μύκονο

Η Νεφέλη έχει τελειώσει σπουδές στα οικονομικά στο Πανεπιστήμιο του St Andrews στη Σκοτία και μάλιστα είχε συμμαθητή τον πρίγκιπα Γουίλιαμ. Επίσης, έχει πτυχίο στα μέσα μαζικής ενημέρωσης από το Πανεπιστήμιο Deree. Πρόσφατα, οι δύο αδελφές ταξίδεψαν στη Μύκονο όπου παρευρέθηκαν στο λαμπερό πάρτι του καταστήματος Louis Vuitton ως Ελληνίδες πρέσβειρες και συναντήθηκαν με τον Roberto Egg, ο οποίος είναι ο πρόεδρος Ευρώπης, Αφρικής και Ασίας του γαλλικού οίκου. Αυτή την περίοδο η Νεφέλη κλέβει την παράσταση και με το σέξι κορμί της, καθώς πρωταγωνιστεί στην καμπάνια για τα μαγιό της Αλεξάνδρας Αναγνώστου και της Ντέπης Μπουρνάζου. Να σημειώσουμε ότι η αδελφή της, η Ναταλία, έχει σχέση με τον γνωστό εφοπλιστή Θέμη Πετράκη.
Espressonews.gr