Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

"ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΠΑΡΑ" - ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ





 
   Το τελευταίο αντίο είπαν σήμερα πλήθος κόσμου στον Παρασκευά (Παρά) Πορτοκαλίδη, τον θρύλο του Πιερικού, τον ένδοξο σέντερ μπακ και εκ των πρωτεργατών που δόξασαν τον Πιερικό και τον ανέβασαν στην Α' Εθνική. Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής έφυγε από τη ζωή στα 76 του χρόνια. Η νεκρώσιμος ακολουθία ετελέσθη σήμερα το πρωί 1 Ιουλίου 2014 στον Ιερό Ναό Αγίας Άννης Κατερίνης. Επικήδειο λόγο εξεφώνησε εντός του ιερού ναού ο... 
πρώην προπονητής του Πιερικού και του Ολυμπιακού Σταύρος Διαμαντόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε με συγκινητικά λόγια στον μεγάλο ποδοσφαιριστή. Το φέρετρο του εκλιπόντος σήκωσαν παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Πιερικού μέσα σε κλίμα συγκίνησης και θλίψης.
Ο Παρασκευάς Πορτοκαλίδης κηδεύτηκε στα νέα νεκροταφεία Κατερίνης όπου τον συνόδευσαν φίλοι και συγγενείς μαζί με τους παλαιμάχους και τον αποχαιρέτισαν με χειροκροτήματα φωνάζοντα Αθάνατος και "Καλό σου ταξίδι Παρά".
Μεταξύ των παλαιμάχων του Πιερικού που παρέστησαν στην κηδεία του "Παρά" διακρίναμε τους : Φουλίδη, Χρυσαργύρη, Γιαννούλη, Παπαδόπουλο, Πουτσίκη, Πουρπουτίδη, Σιδηρόπουλο, Λεμονόπουλο, Χριστοφορίδη, Καλαμπάκα.