Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Σκότωσε τους σκύλους του γείτονα γιατί ... έφαγαν τις κότες του



Ένας 55χρονος από το Λαμπρινό Ξάνθης πυροβόλησε και σκότωσε την Κυραική δύο σκύλους που άνηκαν στον γείτονά του. Συγκεκριμένα όπως καταγγέλθηκε στην αστυνομία, ο 55χρονος πυροβόλησε τα δύο κατοικίδια του 54χρονου γείτονά του, με κυνηγετική καραμπίνα ενώ στη συνέχεια δεν δίστασε να θάψει τον ένα σκύλο στην αυλή του.

Ο... 

55χρονος αμέσως μετά τη σύλληψή του ομολόγησε τα κίνητρα που τον οδήγησαν στον θανάσιμο τραυματισμό των ζώων: Σύμφωνα με το thrakitoday.gr, ο ίδιος υποστηρίζει ότι προχώρησε στη συγκεκριμένη ενέργεια καθώς τα δύο ζώα του έτρωγαν τις κότες, οι οποίες αποτελούσαν πηγή εσόδων για τον ίδιο, μιας και πωλούσε τα αυγά τους.

Ειδικότερα, είπε πως πρόκειται για κάτι που έχει συμβεί και στο παρελθόν με θύματα περισσότερες από 15 κότες, ενώ και την ημέρα της ζωοκτονίας σημειώθηκε αντίστοιχο συμβάν.

Σε βάρος του 55χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις του νόμου περί ζωοκτονίας, ενώ πλέον θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη. Δικογραφία σχηματίσθηκε και σε βάρος του 27χρονου γιου του, ιδιοκτήτη της κυνηγετικής καραμπίνας, για παράβαση του νόμου περί όπλων.