Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Ξηλώνει τραπεζάκια ο Δήμος Θεσσαλονίκης



Εκστρατεία ελέγχων για τα τραπεζοκαθίσματα ξεκίνησε η διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, σε μια προσπάθεια να απελευθερωθεί ο κοινόχρηστος χώρος που καταλαμβάνεται παράνομα από τους ιδιοκτήτες καφέ και εστιατορίων και να διευκολυνθεί η κίνηση των πολιτών.

Ήδη, ελεγκτές της... 

αρμόδιας υπηρεσίας του Δήμου Θεσσαλονίκης, συνεπικουρούμενοι από συνεργείο της καθαριότητας, διενήργησαν ελέγχους στις οδούς Προξένου Κορομηλά και Καρόλου Ντηλ. Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε σε ώρα αιχμής σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και τον συντονισμό της ανέλαβαν οι αντιδήμαρχοι Οικονομικών και Ανάπτυξης, Χασδάι Καπόν και Τεχνικών Έργων, Περιβάλλοντος και Καθαριότητας Θανάσης Παππάς.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκαν παραβάσεις, έγιναν κατασχέσεις τραπεζοκαθισμάτων και επιβλήθηκαν πρόστιμα για αυθαίρετη κατάληψη κοινόχρηστου χώρου. Οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι δήλωσαν ότι οι επιχειρήσεις θα συνεχιστούν όλο το 24ωρο σε όλες τις περιοχές της Θεσσαλονίκης και ιδιαίτερα στα σημεία που παρουσιάζονται έντονα προβλήματα από την αυθαίρετη κατάληψη και κατάχρηση του κοινόχρηστου χώρου.

Πηγή: seleo.gr