Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης της ηθοποιού Μίστι Άπαμ



 
  Μια σορός που πιστεύεται ότι ανήκει στην αγνοούμενη εδώ και 11 ημέρες ηθοποιό Μίστι Άπαμ, εντόπισαν οι αρχές σε περιοχή του Σιάτλ.

Οι... 

πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί ανακάλυψαν τη σορό κοντά στον ποταμό Γουάιτ Ρίβερ ωστόσο, όπως μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Reuters, οι τοπικές αρχές δεν έχουν ακόμη επιβεβαιώσει τις αναφορές για το μακάβριο εύρημα.

Ωστόσο, η εφημερίδα Seattle Times επικαλείται δηλώσεις του εκπροσώπου της αστυνομίας του Όμπερν, Στιβ Στόκερ, ο οποίος ανέφερε ότι η σορός ανακαλύφτηκε σε γκρεμό σε δασώδη περιοχή και ότι υπάρχουν «πολλές πιθανότητες» να ανήκει στην Άπαμ. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν επίσημα στοιχεία πως πρόκειται για το πτώμα της ηθοποιού.

Υπενθυμίζεται ότι στις 6 Οκτωβρίου ο πατέρας της 32χρονης ηθοποιού ανέφερε στην αστυνομία ότι τα ίχνη της κόρης του αγνοούνταν. Μία ημέρα πριν, μάρτυρες είχαν δει την Άπαμ να φεύγει μόνη της από ένα διαμέρισμα στην περιοχή Όμπερν, περίπου 20 χιλιόμετρα νότια του Σιάτλ.

Οι γονείς της ηθοποιού είχαν αποκαλύψει στην αστυνομία, κατά τις πρώτες ημέρες της εξαφάνισής της, ότι η κόρης τους έπαιρνε φάρμακα για λόγους ψυχικής υγείας.