Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

«Ο ΠΑΟΚ μπορεί να παραμείνει στην κορυφή»


    Μπορεί ο ΠΑΟΚ να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα;  
   Ο Στέλιος Κίτσιου απαντά στο ερώτημα αυτό μέσω της συνέντευξής του στη Sportday.

Ο άσος του... 

Δικεφάλου του Βορρά επισημαίνει ότι κάτι τέτοιο εξαρτάται από τους παίκτες της ομάδας και προσθέτει ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να παραμείνει στην κορυφή μέχρι και το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό.

Ακολουθεί ένα μέρος της συνέντευξης του Στέλιου Κίτσιου στην Sportday. Όλη η συνέντευξη στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας:

-Για τη διακοπή του πρωταθλήματος:
«Εμείς μέσα στην ομάδα το μόνο που σκεφτόμαστε είναι το πώς θα δουλέψουμε και θα γίνουμε καλύτεροι. Έχουμε τα αυτιά μας κλειστά για το τι γίνεται έξω από την ομάδα. Αυτό που θέλουμε είναι να είμαστε έτοιμοι όταν θα γίνει και το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ».

-Πώς βλέπεις τα τέσσερα ερχόμενα εντός έδρας ματς;
«Στο γήπεδό μας πάντα εμφανιζόμαστε καλύτεροι. Η Τούμπα είναι το δυνατό μας σημείο και νομίζω πως θα είμαστε σε καλή κατάσταση και θα τα κερδίσουμε και τα τέσσερα».

-Για όλους όσοι αμφισβητούν τον ΠΑΟΚ και την παρουσία του στην κορυφή;
«Είναι στο χέρι μας να αποδείξουμε πως αξίζουμε να είμαστε στην πρώτη θέση. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια βέβαια σε Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά μπορούμε να ανταποκριθούμε και να παραμείνουμε στην κορυφή».

-Ποιο είναι το κύριο μάθημα της ήττας στην Γαλλία από τη Γκινγκάμπ;
«Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε και δεν δουλέψαμε όπως έπρεπε. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Σε ανάλογα παιχνίδια στο μέλλον, θα πρέπει να είμαστε πιο σοβαροί. Στις προπονήσεις που προηγήθηκαν, δουλέψαμε σωστά. Δεν δουλέψαμε όμως σωστά μέσα στο γήπεδο».

Πηγή: sport-fm.gr