Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Μαιευτική Κλινική Γ.Ν. Κατερίνης : ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΨΥΧΟΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΗΣ



   Πρόκειται για μια σειρά μαθημάτων τα οποία παρακολουθούν οι μέλλουσες μητέρες προκειμένου να είναι έτοιμες για τη μεγάλη στιγμή του τοκετού.

Τα μαθήματα, απευθύνονται σε όλες τις έγκυες μετά την 32η εβδομάδα κύησης και ανεξάρτητα αν θα γεννήσουν στην κλινική μας, πραγματοποιούνται δύο φορές την εβδομάδα (Τρίτη και Πέμπτη 11:00 με 13:00) στην Μαιευτική Κλινική του Γ.Ν. Κατερίνης και ολοκληρώνονται σε πέντε δίωρες συνεδρίες.

Στη... 

διάρκεια των μαθημάτων η μέλλουσα μητέρα προετοιμάζεται ψυχικά και σωματικά. Σκοπός μας είναι μέσα από τα μαθήματα αυτά, να ενημερωθεί για ότι συμβαίνει στη διάρκεια τής εγκυμοσύνης της, να εκπαιδευτεί σε μια σειρά από ασκήσεις και αναπνοές που διδάσκονται για να μπορέσει να μειώσει και να εκμηδενίσει την ένταση του πόνου, ώστε να βοηθήσει με την κατάλληλη συμπεριφορά της στη γρήγορη και φυσιολογική εξέλιξη του τοκετού. Να προετοιμαστεί για τον θηλασμό, την περιποίηση του νεογνού και τη λοχεία.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενες μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2351350258-259 εργάσιμες ημέρες από τις 07:00 έως τις 15:00.